Marika donáší Dominice. Rusovlasá potvora využije v boji proti Charliemu dvojčata

Marika šikovně informuje Dominiku – ZOO (163)

Denisa Nesvačilová dostane coby Dominika munici na svého současného úhlavního nepřítele od velmi nečekaného zdroje. Zajímavé informace o Marku Němcovi jako Charliem jí donese nevlastní švagrová Marika v podání Denisy Pfauserové. Zrzavá mrcha nelení a zkušeně přitlačí ke zdi jedny z Rakušanových dvojčat. Která vypátrá? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Dominika nepřestává zuřit kvůli zpackanému úřednímu úkonu, který jí překazil Charlie. Z hospodyně Ilony totiž učinil zapálenou entomoložku, jež v okolí psího útulku „čirou náhodou“ objevila světově chráněného roháče obecného. Největší evropský brouk tak zásadně zkřížil Dominičiny plány a naplno rozpoutal válku mezi ní a Charliem. Rusovlasá potvora tak hledá další způsob, jak ho zničit.

Pomocnou ruku jí překvapivě podá Marika, manželka jejího nevlastního bratra Kamila, jemuž Dominika v minulosti klidně zlomila prst. „Motala se kolem něj jedna z těch holek, co pracovala u Charlieho,“ napráská Marika svého muže. „Párkrát jsem ji pak potkala u něho v bytě, když jsem tam chodila na castingy,“ informuje ochotně v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. „Ta holka bude o Charliem vědět víc,“ zakončí svou dedukci, za niž se dočká nevšední pochvaly.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Ovčíkova nemanželská dcera se ihned vrhne do pátrání a začne objevovat podezřele moc sesterských dvojčat, na nichž má Charlie založenou živnost. Krůček po krůčku se nakonec skutečně dopátrá až k těm, které zamotaly hlavu Kamilovi. „Když dám tohle všechno dohromady, tak to pro každou z vás znamená pěkných pár let natvrdo,“ vyhrožuje sestrám poté, co se dovtípila, že krádež v Ovčíkově vile s nimi rozhodně souvisela. „Nabízím vám obchod. Nepůjdete do vězení, když budete vypovídat proti Charliemu,“ lanaří je na svou stranu. Opravdu dvojčata zradí svého dlouholetého chlebodárce?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.