Lucie spadne z kuchyňské linky. Během vaření má podezření na otřes mozku

Prostřeno! S27 (84) – Lucie chce vyhrát

Čtvrteční vaření si v soutěži o nejlepší menu vezme na starost sebevědomá Lucie. Mladá baristka zdokonalila svoje kuchařské umění a po neúspěšném pokusu zkouší v pořadu štěstí podruhé. Prozradí svoji taktiku a po pádu z kuchyňské linky už nenechá nikoho na pochybách, že je pěkně praštěná.

Svobodná a bezdětná sedmadvacetiletá Lucie pozve hosty do bytu, ve kterém bydlí krátce. Nemá skříně, místo postele jen matraci, oblečení visí na věšáku a dominantou bytu je krásná nová kuchyň. Na tu je hostitelka velmi pyšná, začne se před kamerou předvádět a lézt na linku. „Mám ji strašně ráda, je to důvod, proč jsem se rozhodla jít do tohoto bytu. Myslím, že mi kuchyň moc sluší,“ prohlásí.

Pózování skončí nezdarem. Lucie spadne z metrové výšky na zem jako hruška, praští se do hlavy a div si nezlomí ruku, o čemž se můžete přesvědčit ve videu v článku. Ve čtvrtek vpodvečer na obrazovce nebo na prima + uvidíte i další hostitelčiny praštěné nápady. „Mám otřes mozku asi, já nebudu moct vařit,“ říká Lucie, zatímco se nepoučitelně opět šplhá na pracovní desku.

Čtvrteční hostitelka ostatním v úterý přiznala, že už v Prostřeno! jednou vařila. Tehdy bylo její menu plné zeleniny a úspěch s ním neslavila. Řepovou pomazánku, mrkvovou polévku a lososa tedy vyměnila za pečenou růžičkovou kapustu, celerovou polévku, dušené hovězí s bramborovou kaší a jablečný crumble s kupovanou vanilkovou zmrzlinou. Lucie by chtěla od Petra dostat víc bodů, a tak mu připraví extra zeleninový hlavní chod. Ne se vším u něj ale uspěje.

Ve videu uvidíte, jak si hostitelka natluče:

Soutěžící nepoznají vůni brambor

Růžičkové kapustě vegan Peter ke zklamání hostitelky příliš neholduje. Lucie navíc vaří se spoustou másla, což se čistě rostlinné stravě příliš neblíží. Menu se soutěžícím bude zdát příliš jednoduché na přípravu. Snad tedy potěší chuťové pohárky. Lucie si totiž nepřeje nic menšího než výhru. Má dokonce vymyšlenou i nenápadnou taktiku. Podruhé se do soutěže přihlásila z hecu, aby si napravila reputaci a vyhrála. „Lucie už v Prostřeno! byla, já myslím, že to určitá výhoda je,“ prohlásí Tatyana, která je tu také podruhé. Podle ní je člověk méně nervózní.

Podobně to vnímá i Lucie. „Oproti minule hodnotím přísněji,“ odhalí svoji taktiku. „Nechala jsem se naposledy ovlivnit životním příběhem hostitele. Dala jsem příliš mnoho bodů, i když mi nechutnalo,“ dodává. Tentokrát se drží s body při zemi. Její večer se však neobejde bez trapasů. Láhev s bublinkami vypění na okenním parapetu, přičemž zateče do topení a namočí zeď. Jako zábavu pro ostatní připraví čichový test. Soutěžící mají poznat např. vůni brambor, vanilky nebo lékořice, což se jim většinou nepodaří. Co řekne na jídlo vegan Peter? Lucii by případnou výhru utratila za cestování. Vyjde jí to, nebo zůstane doma?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.