Kostra a kondomy napoví povolání hostitelky. Ivanin osud soutěžící rozpláče

Prostřeno! S27 (83) – Náročné povolání

Středeční hostitelka Ivana v soutěži amatérských kuchařů uvaří menu, jemuž dominuje kachna. Připraví pro vegana Petra speciální chod? Ivana také soupeřům prozradí něco o sobě a dojde i na slzy.

Boj o nejlepší menu z Prahy a středních Čech se ve středu přesune k pětapadesátileté zkušené kuchařce Ivaně. Ta připraví pro ostatní jídla, která ráda vaří svojí rodině, a vsadí na jistotu. Je pravidelnou divačkou pořadu Prostřeno! a na svojí obrovské televizi podle svých slov zkoumá každý chloupek na talíři.

Na rozdíl od některých soupeřů jde s kůží na trh poprvé. Na menu bude variace sýrů a schwarzwaldské šunky s opečeným toustem, kachní kaldoun s játrovými knedlíčky, kachna, variace zelí a domácí bramborový knedlík. Na závěr se bude podávat smetanový pohár s ovocem, který hostitelka sama vymyslela. Na vegana Petera nebude brát ohled a naservíruje mu to, co ostatním. Peter se bude zajímat o původ masa. Kdyby byla kachna z bio chovu, zřejmě by i ochutnal, ale jde o běžnou kachnu ze supermarketu. Ve středu vpodvečer a na prima+ uvidíte, jak bude masové menu hodnotit.

Šmejdění v úvodu večera začne poměrně zvesela. Hosté se pobaví nad polštářky s nápisy. „Máma spí s dědou,“ směje se Tatyana. Na posteli jsou vyskládané různé předměty, které mají o hostitelce něco napovědět. Je tam dětská lékařská výbava, kostra, ale i dva balíčky kondomů! „Ložnice byla eroticky laděná,“ popisuje Lucie. Soutěžící si myslí, že si asi hostitelka s partnerem rádi hrají na doktora. Někdo hádá, že Ivana pracuje na gynekologii.

Podívejte se na video, ve kterém hostitelka mluví o nemoci a krátkých vlasech:

Čas všechny rány nezahojil

U stolu se soupeři od hostitelky dozví, že je dětská sestra na traumatologii. Stará se o pacienty po úrazech, autonehodách, mají i jednotku intenzivní péče. „To je fakt těžká práce, já bych to nedala,“ myslí si Tatyana a utírá si uslzené oči. „Naplňuje mě to, až z toho i slzím,“ dojme se i Ivana. Sestřičku chtěla podle svých slov dělat vždycky. V deseti letech přišla o maminku a musela se začít starat o domácnost. Přes její smrt se dodnes nepřenesla a je to pro ni bolavé téma. Když o tom vypráví svým soupeřům, nedokáže ukočírovat emoce a rozpláče se. Dojaté Tatyaně je hostitelky líto a soudí, že čas všechny rány vyléčit neumí.

Při šmejdění Peter objeví fotku, na které je Ivana s krátkými černými vlasy a zeptá se jí, zda neprodělala nějakou nemoc. „Prodělala jsem si před deseti lety rakovinu,“ přizná hostitelka. Změna účesu přišla ale kvůli jiné záležitosti. „Ta fotka je z mého prvního natáčení filmu,“ pochlubí se Ivana. „V Terezíně nás šlo jedenáct žen do plynu,“ překvapí. Kvůli roli si ostříhala dlouhé vlasy, protože jde prý ráda do všeho po hlavě. Soupeřům se hodně otevře a je otázka, zda jí to při hodnocení pomůže k bodům navíc.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.