Míša Pecháčková slaví dvacetiny. Otestujte se v kvízu, jak dobře znáte Sid ze ZOO

Herečka a zpěvačka Michaela Pecháčková se veřejnosti vryla do paměti především jako představitelka Sidonie, dědičky sklářského impéria. Mnozí diváci tak lépe znají tuto postavu ze seriálu ZOO než herečku samotnou. Proto jsme na Sid zaměřili i náš kvíz. Dokážete správně odpovědět na všechny otázky?

Michaela Pecháčková se narodila 13. ledna 2004 v Praze a herečkou toužila být už od dětství. Aktuálně studuje na Pražské konzervatoři obor hudebně-dramatický a ve svých dvaceti letech má už slušně rozjetou kariéru.

Michaela Pecháčková o milostné scéně s Klusem: Obětovala jsem se pro tým

Herectví jí bylo předpovězeno

Herectví se stejně jako zpěvu a akrobatickému rokenrolu věnovala již od útlého dětství. Zcela poprvé se na televizních obrazovkách objevila už v roce 2009, a to v seriálu Přešlapy. Od roku 2018 pravidelně hostuje v pražském divadle Semafor a v Divadle Broadway. Mezi její největší projekty však patří jedna z hlavních rolí v seriálu ZOO na Primě, kde ztvárňuje ošetřovatelku Sid.

„Když mi byly tři roky, Zdeněk Svěrák mi předpověděl, že budu herečka. Byly jsme s mamkou na konkurzu do filmu Vratné lahve. Mamka mě tam tenkrát vzala, protože se to točilo u nás v ulici,“ zavzpomínala Pecháčková v talkshow u Honzy Dědka na začátky své herecké kariéry.

Pecháčkovou si diváci televizních obrazovek oblíbili po boku Šimona Biliny, který v seriálu ztvárňuje postavu Adama Hrušky alias „Haďáka“. Díky roli v ZOO si herečka zkusila už ledacos. Ať už to byly akční scény se zvířaty, ježdění v elektrickém vozíku či milostné scény. Není nic, čeho by se zalekla. Musela se dokonce vzdát i svých tmavých vlasů a ofiny, kterou nosila celý život.

Přečtěte si: Šimon Bilina slaví narozeniny. Otestujte se v kvízu, jak dobře znáte Haďáka ze ZOO

Tvůrci řekli, že půjde na blond a ofina je zakázaná. Poslechla. A to znamená, že musí pravidelně navštěvovat kadeřnický salon, aby její Sid zůstala beze změn. Je vidět, že Míša kvůli herectví udělá opravdu mnoho a není tak pochyb, že o mladé a talentované herečce ještě hodně uslyšíme, nyní ale pojďte otestovat své znalosti a přesvědčte se, jestli seriálovou Sid opravdu dobře znáte.

Jak dobře znáte osudy Sidonie ze ZOO?

1 8 Jaké je celé jméno Michaely Pecháčkové v seriálu?

2 8 Kdo je seriálovou láskou Sid?

3 8 Co by měla zdědit Sid?

4 8 Jaká herečka hraje v seriálu matku Sid?

5 8 O jaká zvířata se Sid v zoo stará?

6 8 Z jakého důvodu Sid neodjela do Amazonie s Haďákem?

7 8 Co se mělo stát Sid při Haďákových vizích?

8 8 Kdo se snažil Sid přebrat Haďáka?

Máte % správných odpovědí.

To není dobrý výsledek. Zkuste to znova.

To není dobrý výsledek. Zkuste to znova.

To není špatné, ale pořád je co zlepšovat.

Gratulujeme, máte velmi dobré znalosti.

Výborně, vaše znalosti jsou skvělé.

Sid měla Filipa v jednu chvíli plnou hlavu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.