Dominiku naštve vdova Alice. Potvora chce proto vystrašit i Novotné

Potřebuju, abys odkoupila moji firmu – ZOO (171)

Denisa Nesvačilová není jako mrcha Dominika zvyklá, že by jí její záměry nevycházely. Když to nejde po dobrém, půjde to po zlém. Tentokrát se zaměří na zámožnou rodinu Novotných, kteří rusovlásce nevědomky zkříží cestu. Rozzlobí ji zejména vdova Alice v podání Sabiny Laurinové. Čím? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Je zvyklá vyhrávat a lstivými intrikami a zákeřnými plány, jimiž už kupříkladu zhatila vztah Katky a Charlieho, získávat vše, co se jí zamane. Mrcha Dominika si navíc vysloveně užívá, když jiné dostane do úzkých a způsobí jim potíže. Nejinak dopadne i podnikatel, na jehož firmu si nemanželská Ovčíkova dcera brousí zuby. „Dneska je ten den, kdy Zedníčka klepneme,“ svěřuje se Dominika radostně svému kumpánovi. „Lidi v tomhle městě jsou tak naivní. Nakonec jim seberu úplně všechno,“ usmívá se spokojeně.

Čtěte také: Denisa Nesvačilová o hranicích u milostných scén: Dnes už si za sebou více stojím

Jenže pan Zedníček má trochu jiný plán. Společnost chce prodat někomu, komu může věřit a kdo ji vzápětí nepošle ke dnu. Zajde proto za svou známou Sidonií Novotnou v podání šarmantní Jany Švandové. „Byl jsem hloupý, naivní. Skočil jsem někomu na špek,“ přiznává jí otevřeně v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. Popíše jí také, v čem spočívala prohnaná taktika. „Pozvolna se ona firma stala mým největším odběratelem. A pak už jediným. Byli fakt dobří. Dělali to nenápadně a já ztratil obezřetnost,“ vypráví smutně fígl, jaký Dominika praktikuje i na sestry Izy a Tes, které aktuálně pátrají po otci, jenž se může jen schovávat, ale také může být mrtvý.

Zkroušený podnikatel následně na schůzce Dominice na rovinu řekne, že není zájemcem o koupi jeho firmy. Nijak se navíc netají tím, že by ji nejraději viděl právě v rukou někoho jiného. Když se drsná nevlastní Kamilova sestra dozví, že jsou ve hře ještě skláři Novotní, vmžiku nastoupí na Alici a chce s ní vyjednávat. „Nezlobte se, ale já tu rozhodně nepovedu žádné obchodní jednání. Jsem tu s přítelem a chceme si užít hezký večer,“ odmítne ji Alice, která netuší, jakou potvoru si tím proti sobě poštve. Přitom to není tak dávno, co se stala obětí přepadení. „Zatím stačí je trochu vyděsit,“ uděluje Dominika instrukce. Co asi tak Novotné čeká?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.