Celebrity

26. ledna 2024 15:10

Josef Šťastna

Denisa Nesvačilová o hranicích u milostných scén: Dnes už si za sebou více stojím

Okouzlující Denisa Nesvačilová (32) patří k nejtalentovanějším herečkám v Česku. Jako půvabná žena moc dobře ví, že zejména muži si rádi vychutnají pohled na její odhalené křivky. Zná ale své hranice a dnes už se nenechá tlačit k tomu, aby je překračovala.

Herečka Denisa Nesvačilová momentálně září v seriálu ZOO, kde hraje mrchu Dominiku, která se neštítí vůbec ničeho. Denisa je ale ráda, že dostala výraznou roli, vždy ji baví, když její postava není plochá, ale má mnoho vrstev.

„Moje Doňa Dominga, jak jí říkám, je hodně pestrobarevná. A že je to zase mrcha? Tvůrci ji asi nevidí ve mně. Já jako Denisa se svými postavami nemívám moc společného, zvlášť s těmi zápornými. Spíš asi vidí potenciál, že takové potvory dokážu zahrát přesvědčivě. Jsem jim za takové příležitosti vděčná, mám ráda, když je co hrát,“ popsala herečka v minulosti v rozhovoru pro web Prima Ženy. Denisa už dnes ví, kam filmaře při natáčení pustí. Byly ale doby, kdy se nechávala zatlačit do kouta.

Při focení pro pánský magazín byly jasně dané hranice

Žena, která v minulosti randila se scenáristou Petrem Kolečkem, se objevila v létě v prestižním magazínu Playboy. S odstupem je přesvědčená, že při focení pikantních snímků byla skvělá atmosféra. Příjemnější, než je kolikrát při natáčení milostných scén. Hlavně je ráda, že bylo jasně nastavené, kam Denisa fotografa pustí.

Mohlo by vás zajímat: Aneta Vignerová promluvila o miminku. Petr Kolečko se už těší na další porod

„Bylo jasně dané, i vzhledem k mojí profesi, že nemohu ukázat celá ňadra nebo nedejbože jiné části. Řekli jsme si, že spodní prádlo je maximum a v případě, že půjdeme do varianty bez spodního prádla, tak jen z takových úhlů, že nebude nic vidět. A to se dodrželo. Bylo to o dost lepší než točit milostné scény, kdy se často nastaví mantinely a pak se nedodržují,“ uvedla pro web eXtra.cz s tím, že zejména jako mladá herečka se v minulosti setkala s postupy, které jsou jí dnes proti srsti.

„Myslím, že je dobré si mantinely nastavit a pak je dodržovat v rámci úcty k umělci i v rámci nálady. Nikdo z nás nechce pracovat v prostředí, kde je někdo naštvaný, že je něco jinak, než mělo být,“ dodala. „Stalo se mi to mnohokrát, proto jsem byla i skeptická u focení pro Playboy. Víc bych to nerozváděla, něco z toho je i dávno. S těmi lidmi jsme si to povětšinou vyříkali. Pravda je taková, že jsem se v hodně mladém věku bála reagovat tak, jak bych reagovala dnes. Dnes si dovolím víc za sebou stát,“ dodala Denisa s tím, že už se nyní jako zkušená herečka nenechá nikam tlačit.

Podívejte se, jak Denisa Nesvačilová září v seriálu ZOO:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.