Celebrity

19. června 2023 09:34

Kisa Císařová

Denisa Nesvačilová popsala ideálního muže. Na vzhled nekouká, zaujme ji intelekt

30+ Otázek Denisa Nesvačilová

Od doby, kdy se Denise Nesvačilové (31) podařilo odpoutat se od scenáristy Petra Kolečka (39), žije naplno život svobodné a nezadané ženy. Po mužích teď prý herečka nekouká. Kdyby ji ale přece jen někdo zaujal, Denisa přesně ví, kam by ji měl vzít na perfektní první rande. A tohle místo tedy rozhodně nepatří mezi ta běžně vysněná, kam si ženy přejí vyrazit na schůzku.

Kino, kavárna, restaurace? Pokud chcete zaujmout Denisou Nesvačilovou, neztrácejte čas ani myšlenkami na to, že byste ji pozvali na jedno z výše uvedených míst. Temperamentní herečka s typickými zrzavými vlnami v sobě totiž nezapře umělkyni. „Do muzea,“ opověděla Denisa Nesvačilová v pořadu 30+ Otázek na dotaz, kam by ji měl muž vzít na ideální rande. A když se moderátorka pořadu Kisa Císařová dopátrávala, do jakého muzea, i to ví Denisa Nesvačilová naprosto přesně: „Do Národního muzea.“ Takže pánové, kultura je to, co slavnou herečku láká.

A přestože je hvězda seriálů Slunečná a Půlnoční zpověď aktuálně nezadaná, má jasnou představu i o vlastnostech, jaké by její ideální protějšek měl mít. „Měl by mít charisma, intelekt a smysl pro humor,“ prozradila Denisa Nesvačilová. Ovšem co se týče vzhledu hereččina vysněného pana božského, tam je to o něco složitější. „Nevím, nekoukám na ně, jak vypadají. Ale když už bych si musela vybrat, tak asi oči,“ zareagovala Denisa Nesvačilová na otázku, co ji zaujme na první pohled na muži. Vzhledem k tomu, jak je herečka aktuálně zaneprázdněná, pokukovat po mužích skutečně nestíhá. Rodačka z Tábora totiž hraje hned ve třech pražských divadlech, a když nemá představení nebo divadelní zkoušku, přejíždí mezi dabingovými studii a seriálovými ateliéry.

Do rodného Tábora se ale Denisa vždycky ráda vrací. „Vzala bych tě asi do katakomb nebo do restaurace na náměstí,“ prozradila s úsměvem Denisa moderátorce pořadu 30+ Otázek, kam by ji vzala, kdyby herečku přijela do Tábora navštívit. Kam by vzala Denisa v Táboře někoho, s kým by chtěla strávit romantický večer? S jakou rolí si ji fanoušci nejvíc spojují? Jak bude slavit letošní narozeniny a jak slavila loni? Na všechny tyhle a další otázky dala Denisa Nesvačilová odpovědi. Tak si je určitě pusťte ve videu na začátku článku. Uvidíte v něm totiž i to, jaká neskutečná tělesná pružnost Denise Nesvačilové zůstala z dob, kdy jako dítě a dospívající dívka dělala závodně moderní gymnastiku.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.