Celebrity

3. června 2023 09:00

Vanesa Havlíková

Denisa Nesvačilová prozradila, jak se líčí, a promluvila o lásce. K muži ráda vzhlíží

Denisa Nesvačilová nejen o mužích

Přestože Denisa Nesvačilová (31) patří k ženám, které péči o pleť věnují určitý čas, v líčení si nikdy tak jistá nebyla. Na akci, která měla za cíl vybrat peníze pro děti bez rodiny, Denisa poskytla redakci ShowTime exkluzivní rozhovor, kde prozradila, jak se s přibývajícím věkem se začala více líčit. Řekla také, co jí imponuje na mužích.

Spousta žen si nedokáže představit, že by vyšla ven bez nalíčené tváře. Herečka Denisa Nesvačilová mezi ně ale rozhodně nepatří. Dlouhou dobu se nelíčila téměř vůbec a vždy se cítila spíše jako kluk. „Asi jsem spíš klučičí typ. Ne, že bych lezla po stromech, ale pořád jsem hodně neholčičí. Myslím si ale, že s věkem začínám trochu křehnout,“ svěřila se.

Mám už tři barvy rtěnek

To dokazuje i to, že nyní herečku můžete obvykle potkat v šatech a s rtěnkou na puse. „Mám už asi tři barvy rtěnek, myslím, že ve 32 letech bylo načase. Ale je to v přístupu sama k sobě, že nejsem k sobě už tak tvrdá, jak jsem bývala,“ rozpovídala se v rozhovoru pro ShowTime.

Pro časopis Sedmička se herečka minulý rok rozpovídala také o tom, proč dekorativní kosmetiku příliš nevyhledává. „Mám řasenku, rtěnku a teď jsem si koupila nějaká zdravíčka. Moc to ale neumím používat, a když si to na sebe nanesu, jsem vždycky flekatá,“ objasnila.

Čtěte také: Viděl odvážné fotky Denisy Nesvačilové její ex Kolečko? Herečka byla velmi zaskočená

Jací muži herečku přitahují?

Více si nyní dovoluje i rozmazlování a možnost „býti ženou“ ve společnosti. Kromě toho má s přibývajícím věkem herečka také jasno v tom, co na mužích nejvíce obdivuje. „Miluji, když můžu k mužům vzhlížet, když umí nebo dělají něco, co můžete jako žena ocenit,“ prozradila.

„Miluji, když jsou muži gentlemani, miluji, když je s nimi obrovská sranda a když jsou chytří. Miluji mužský úsměv, to miluji strašně moc, a miluji, když mají veselé oči,“ dodala.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.