Móda a krása

7. února 2023 14:58

Komerční sdělení

Dekorativní kosmetiku vybírejte pečlivě. Jen ta nejlepší vám bude dobře sloužit

Nehleďte na kvantitu, vybírejte při nákupech dekorativní kosmetiky kvalitu. Jen ta vám totiž zaručí přesně ten look, jaký chcete mít. Francouzský šarm, americká výstřednost, nebo zkrátka jen omlazení o pár let díky vhodně zvolenému odstínu lesku na rty? To vše nabízí značka Orlane. Zamilujte se.

Pravdou je, že pokud jste vyznavačkou jednoduchosti a přirozeného vzhledu, stačí vám v neceséru jen několik propriet a krásná budete za všech okolností. Protože přirozenost spočívá ve zvýraznění rtů, obočí a řas. Vhodně zvolený odstín rtěnky můžete použít místo tvářenky, rozklepat a zafixovat pudrem či bronzerem. Přesně tak jednoduchá může vaše krása být.

Pokud se právě chystáte aktualizovat svůj beauty arzenál, vyzkoušejte produkty, na které přísahají Francouzky. Na řasenku, která nelepí řasy, nezanechává otisky na spodním víčku. Vsaďte na kosmetiku, která vyživuje a chrání, lesky na rty nabízí v aktuálních módních barvách. Dopřejte si skvělou péči, rozjasněný a omlazující look, který vám dodá jiskru. Užijte si svůdný pohled i alabastrově porcelánovou pleť, která z vás udělá dámu na celý den.

Dekorativní pečující kosmetika Orlane zahrnuje širokou škálu jedinečných kolekcí rtěnek, podkladových make-upů, kompaktních pudrů a tónovacích hydratačních krémů, které nejen podtrhnou krásu vaší pleti, ale také ji ošetří. Ve vašem neceséru by neměla chybět ani pečující řasenka a nezbytný rozjasňující pečující štětec na oční kontury. Kosmetická značka Orlane je průkopníkem v péči o pleť a boji proti stárnutí. Při výrobě svých produktů se již tradičně inspiruje nejnovějšími lékařskými objevy a využívá moderní technologie.

Zkuste naše tipy pro krásu:

Prodlužující řasenka Solei Bronze, Orlane – 6,5 g/926 Kč

Prodlužující řasenka Orlane má perfektní, anatomicky tvarovaný silikonový kartáček, díky němuž se velmi jednoduše a přesně nanáší. Její krémová textura dokonale obalí každou řasu, řasy neslepuje a nerozmazává se. Obsahuje vitamin E a hydratační složku.

Bronzující pudr Solei Bronze, Orlane – 9 g/955 Kč

Pečující pudr této řady vždy rozzáří pleť a dodá jí neodolatelné bronzové opálení. Je vhodný i pro zralejší pleť, kterou zásobí potřebnými vitaminy a skryje nežádoucí vrásky. Chrání rovněž proti dehydrataci. Bronzující kompaktní pudry Orlane vytvářejí přirozený a jednotný tón pleti, který jí vydrží po celý den. O pohodlí a příjemný pocit pleti se postarají v něm obsažené hydratační a vyživující ingredience.

Lesky na rty Orlane – 7 ml/521 Kč

V mnoha odstínech, přesto stále se skvělou přidanou hodnotou pro vaše smyslné rty. Pečující lesky na rty viditelně zvětší jejich objem, zároveň se starají o vyživení, hydrataci a regeneraci. Váš úsměv svou září zastíní i samotné slunce. Pečující lesky na rty Orlane dodají vašim rtům novou vitalitu, rty budou sametově hebké, zářivé a díky vysokému lesku budou působit plnějším dojmem. Lesky Orlane jsou obohaceny o kyselinu hyaluronovou, vitaminy A a E a olej z rýžových otrub. Nejmodernější hi-tech aplikátor zaručuje přesné odměření toho správného množství lesku.

Dekorativní kosmetika Orlane neobsahuje parabeny. Více na orlaneinstitut.cz, kde najdete i e-shop. Vybrané přípravky značky Orlane zakoupíte také na letišti v prodejnách Aelia Duty Free Shop či v síti prodejen Marionnaud a v online lékárně Dr.Max. Další partnery najdete na orlanecz.com.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.