Móda a krása

9. ledna 2023 16:15

Komerční sdělení

Pevnost kontur svého těla si určujete vy. Jak krásná chcete být v nadcházející sezóně?

Nijak to nesouvisí s novoročními předsevzetími: Pokud chcete být krásná, pak se sama sobě věnujete celoročně. A co ženy nejvíc trápí? Statisticky otoky a povislá kůže. Máme pro vás řešení, které vás obtíží zbaví.

O pokožku celého těla byste se měla starat zdravě a efektivně. Navíc s ohledem na to, že je právě pokožka největším orgánem lidského těla a jeho prostřednictvím se do organismu mohou dostávat nejen látky vhodné pro organismus, ale také ty nevhodné. V případně, že sáhnete po kosmetických produktech Thermes Marins de Saint Malo, se vám druhá varianta rozhodně nepřihodí. Značka se oprávněně pyšní mottem: Krása zrozená z moře.

Všechny kosmetické přípravky značky jsou eco friendly. Neobsahují parabeny ani minerální oleje, jejich výroba je čistým přírodním procesem, na jehož konci je balení do skla nebo recyklovatelného plastu. Kosmetika není testována na zvířatech, je určena primárně do SPA, wellness a hotelových beauty center. Pokud si během ošetření důslednou a jedinečnou péči zamilujete, můžete si přípravky pro svou krásu pořídit také v balení pro domácí péči.

Které přípravky se postarají o to, abyste měla tělo krásně zpevněné a vyživené?

Naše tipy, které musíte vyzkoušet:

Slimming Action Serum, Drosera & Algae – Zeštíhlující sérum s rosnatkou & řasami – 1185 Kč

Díky účinnému komplexu z rosnatky (masožravá madagaskarská rostlina), řas a kofeinu zanechává toto sérum pleť viditelně pevnější a hladší, protože redukuje výskyt pomerančové kůže*.

Fresh Leg Tonning Gel – Svěží tonizační gel na nohy – 795 Kč

Účinné látky tohoto osvěžujícího gelu působí na třech úrovních: Výtažky z koňského kaštanu a řezanky v kombinaci s řasami a mořskou vodou mají tonizující účinek. Esenciální oleje z rozmarýnu a šalvěje přinášejí příjemný pocit pohody. Mentol má osvěžující účinky a přináší okamžitou úlevu.

Více na cosmetics-thermesmarins.cz

Sdílejte článek
Štítky péče kosmetika krása řasy přírodní kosmetika rosnatka

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.