Móda a krása

28. listopadu 2022 09:03

Komerční sdělení

Pečujte o dekolt, odmění se vám mladistvým vzhledem

Kosmetická značka Orlane nabízí jedinečná řešení. Jedním z nich je přípravek pro péči o dekolt, na který ženy často zapomínají. Právě sérum pro tuto partii díky správnému složení pleť posiluje a zabraňuje invazi lipidů a toxinů. Skvělá volba, když chcete zpomalit čas. Pečujte o části těla, které na vás mohou hodně prozradit.

Vzhledem k tomu, že pokožka dekoltu není příliš silná ani chráněná podkožním tukem, je velmi křehká. V zimních měsících je často chráněna roláky, pleteninami, teplými hřejivými kusy oděvu. A právě ty mechanicky poškozují citlivou oblast dekoltu. Což vede ke zvýšenému vzniku vrásek v definované oblasti. Pokožka je zarudlá, vysušená, se sklonem ke vzniku nehezkých rýh.

Také výživa ovlivňuje váš vzhled v těchto partiích. Jakmile pokožka začne ztrácet pevnost a rysy podbradku jsou méně definované, je na čase sáhnout po přípravku, který inkriminované partie probudí opět k životu a nedovolí jim stárnout tak rychle. Máte svůj oblíbený přípravek, který v takových situacích používáte? Vyzkoušejte inovaci od Orlane Paris. Díky ní se vaše rysy opět zpevní a vrásky zmizí.

Vyzkoušejte tip, díky kterému se váš dekolt stane pro muže magnetem:

B21 EXTRAORDINAIRE SÉRUM KRK A DEKOLT
50 ml za 2742 Kč

Hlavními účinnými látkami tohoto přípravku jsou Youth Reset Komplex, který stimuluje proteiny dlouhověkosti, chrání telomery, snižuje hladiny progerinu a taktéž obsahuje 21 aminokyselin kosatce bledého. Ty jsou základními stavebními kameny každého proteinu a pomáhají budovat mladší a plnější pleť. Přípravek regeneruje a stimuluje produkci „molekul mládí“, kolagenu, elastinu, GAGS, zevnitř důkladně rekonstruuje pokožku, má zpevňující a vypínací účinky. Po aplikaci taktéž dochází k opravě povrchu pokožky, je vyvíjen stimulační účinek na regeneraci buněk.

Složení přípravku podporuje kontrakci kolagenových vláken a chrání vlákna elastinu. V neposlední řadě pomáhá v boji proti uvolňování vláken a zvyšuje odolnost a pružnost pokožky. Velkým benefitem je luxusní hydratační krémová textura se sílou séra, která vypíná a zpevňuje krk a vyhlazuje dekolt i poprsí.

Použití: Aplikujte ráno a/nebo večer na důkladně vyčištěnou a tonizovanou pleť.

Více na orlaneinstitut.cz, kde najdete i e-shop. Vybrané přípravky značky Orlane zakoupíte také na letišti v prodejnách Aelia Duty Free Shop či v síti prodejen Marionnaud, v online shopu Dr.Max. Další partnery najdete na orlanecz.com.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.