Móda a krása

27. července 2022 10:02

Komerční sdělení

Zastavte stárnutí a dopřejte si omlazení pleti. Jednoduše a jedinou řadou přípravků

Po období léta, kdy se pleti často nevěnujeme tak, jak je zapotřebí, přichází čas dohnat resty. Pokud potřebujete zresetovat buňky pleti, vyhladit jemné vrásky a dodat pleti perfektně nakalibrovanou výživu, nesmíte vynechat kompletní řadu B21 od Orlane.

Podle všeho ženy během léta péči o pokožku poměrně zanedbávají. Ať už z nedostatku času nebo třeba proto, že mají pocit, že vše doženou přemírou spánku. Není tomu tak. Právě v letních měsících potřebuje pokožka každé ženy, ale i muže, mnohem intenzivnější péči než v jiných obdobích roku. Proč tomu tak je? Je dobré vědět, že střídání klimatizace a velkého vedra pleti nesvědčí – stejně jako změna podnebného pásu, kterou absolvuje nemálo lidí několikrát do roka. V letadle pleť přímo trpí, a to je jen část z výčtu problémů, které způsobují to, že zkrátka na konci léta pleť vypadá unaveně, zašedle, a vůbec ne tak, jak byste si přála. Tedy odpočinutě a zářivě.

Dalším bodem programu devastace pleti pak může být používání přípravků, na které nejste zvyklá, které nevyhovují vaší pleti, a ve finále také to, že nejsou vhodné do horka, případně jsou v praktických cestovních baleních, ale již několik let prošlé. To je ale jiná kapitola…

Pokud chcete vypadat skvěle, sázejte výhradně na přípravky, které máte ověřené a které vás omladí díky jedinému máznutí. Zkrátka je dobré, i na dovolenou, přibalit kvalitu, věnovat si dostatek péče a času – a za odměnu budete po návratu do kanceláře zářit.

Výhodou krému B21, respektive každého produktu z celé řady, je to, že je vhodný pro každý typ pleti. B21 Extraordinaire pro restart mládí přináší mimořádné výsledky – tím, že redukuje všechny nežádoucí projevy stárnutí pleti. Které produkty urychlí vaše omládnutí a skvělý vzhled?

B21 Extraordinaire Pleťový krém (Absolute Youth Cream) zpomalující stárnutí pleti je inovací legendárního krému B21 z roku 1968. Jeho příjemně hedvábná a výživná textura se na pleti doslova rozplývá, a navíc slouží jako její ochranný štít proti všem vnějším i vnitřním nepříznivým vlivům. Chrání ji a vyživuje. Napomáhá regeneraci, obnově funkčního metabolismu a stimuluje produkci „molekul mládí“, elastinu a kolagenu. Ozdravuje pleť zevnitř a hydratuje ji. Vzhledem k tomu, že byl ikonický B21 vůbec prvním krémem s obsahem aminokyselin na trhu, není s podivem, že byl při svém uvedení prvním skutečně účinným krémem proti stárnutí, a zároveň nejdražším krémem na světě.

Aminokyseliny jsou totiž pro buňky pleti nezbytnou složkou k tvorbě stavebních prvků, jako je kolagen, elastin, a dalších specifických vláken. Pleti rovněž dodávají živiny. S tímto krémem vstoupila luxusní kosmetická značka Orlane do nové éry aktivní kosmetiky. Inovovaná verze pověstného krému obsahuje tu správnou směs aminokyselin (Youth Reset Complex) pro nápravu a rejuvenizaci pleti. Nejmodernější vědecké objevy nám pomohly mnohem lépe porozumět působení a účinkům každé z nich. Jediným zdrojem, ze kterého vychází zcela nový, exkluzivní komplex 21 aminokyselin, je iris bledý, pěstovaný v ekologickém bio zemědělství. Laboratoře Orlane z něj získávají patentovaným biotechnologickým procesem čistý a neměnný extrakt. Vylepšená receptura krému obsahuje nově také kvasnicový extrakt, který chrání proti zanícení i proti volným radikálům a podporuje přirozené samočisticí procesy pleti. Další novinkou je exkluzivní peptid, spouštěč endorfinů, jež vytvářejí pozitivní a ozdravné prostředí.

Použití: Nanášejte jemnými krouživými pohyby na odlíčenou a tonizovanou pleť. Pro zvýšení účinku krému doporučujeme použít B21 Extraordinaire Sérum.

Kromě toho je skvělým pomocníkem pro restart pleti B21 Extraordinaire Oční krém pro restart mládí. Ten mimořádně účinně redukuje všechny nežádoucí projevy stárnutí očního okolí: vějířkovité vrásky kolem očí, výrazné linky, ochablost, mdlý vzhled, otoky a tmavé kruhy. Již po první aplikaci je kontura oka viditelně hladší, svěžejší a uvolněnější. Okolo očí je pleť 3–5krát tenčí než v jiných obličejových partiích. Navíc neobsahuje mazové žlázy, v důsledku čehož je mnohem náchylnější k dehydrataci a předčasnému stárnutí. Obsahuje také méně kolagenu a krev i lymfa v ní cirkulují daleko pomaleji.

B21 Extraordinaire Oční krém resetuje díky komplexu Youth Reset Komplex® buňky, a tím zcela odstraňuje příčiny jejich špatného fungování. Dochází naopak k obnově jejich energie a podstatných funkcí, jako tomu bylo v mládí. Zvyšuje hustotu pleti, obnovuje její pevnost a elasticitu. Rozjasňuje pohled, ale i celkový výraz tváře, působí proti otokům a tmavým kruhům. Lze jej používat v jakémkoli věku a je vhodný pro každý typ pleti.

Použití: Aplikujte ráno nebo večer na oblast očních kontur. Můžete ho nanést rovněž pod krém na oční kontury z dalších řad kosmetické značky Orlane, jako jsou Fermeté, Anti-Fatigue nebo Antirides Extreme.

B21 Extraordinaire Pleťový peeling je vylepšenou náhradou za Jemný pleťový peeling. Skrývá v sobě exkluzivní kombinaci vulkanických a rýžových exfoliačních částic různých velikostí. Tato kombinace má na svědomí hned dvojitý účinek: peeling a leštění pleti. Napomáhá při zcela nezbytné regeneraci pleti. Bezprostředně po ošetření je pleť viditelně jemnější, zbavená nečistot a září svěžestí. Díky peelingu pronikají aktivní látky z následně použité péče snáze do pleti.

Má krémovou texturu. Droboulinké vulkanické částice dokonale leští povrch pleti a zbavují ji odumřelých buněk. Podporují mikrocirkulaci. Pomáhají odvádět přebytečnou vodu a toxiny. Odstranění odumřelých kožních buněk zajišťují drcená rýžová zrna, která jsou větší než vulkanické částice. Pomáhají také regenerovat epidermis, masírují a obnovují pleť.

Použití: Aplikujte na navlhčenou pleť a velmi jemně masírujte. Vyhněte se očním konturám. Poté řádně opláchněte. Na smíšenou až mastnou pleť používejte 1–2krát týdně. Na normální až suchou pleť používejte jednou za 7 až 10 dní.

Program každodenní péče (Daily Stimulation Program) tvoří základ pro získání a zachování svěží a krásné pleti. Jedině důkladně vyčištěná a tonizovaná pleť je schopna plně využít všechny přednosti následně aplikovaných pečujících produktů Orlane.

Kosmetická značka Orlane je průkopníkem v péči o pleť a v boji proti stárnutí. Při výrobě svých produktů se již tradičně inspiruje nejnovějšími lékařskými objevy a využívá moderní technologie.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.