Móda a krása

29. dubna 2022 10:06

Komerční sdělení

Orlane: Čištění pleti je základem jejího zdravého vzhledu! Produkty Orlane čistí, vyživují a chrání

Pleť se každý den musí prát nejen se známkami stresu, ale také s nečistotami z ovzduší a dalšími faktory, které mají negativní vliv na její vzhled. Vybírejte si produkty značky Orlane, které ji posilují a jsou klíčové pro zdravý vzhled pleti.

Základem pro zdravou pleť je pravidelné čištění. Zvlášť v létě, kdy vzduchem poletují prašné a alergizující částice, které mohou na pokožce vytvářet nepěkné záněty, vřídky a pupínky, které se následně jen těžko odstraňují. Faktem také je, že chytré produkty pro čištění pleti pomáhají vyrovnat pH pokožky a udržují ji hydratovanou. Dalším bonusem je to, že vyčištěná pokožka lépe absorbuje produkty pleťové péče. Skvěle reaguje na přípravky proti stárnutí, je celkově lépe vyživená, nevypadá unaveně, ale naopak mladistvěji. Skvělou variantou pro čištění pleti je micelární voda, tu si vybírejte podle druhu a kvality své pleti. Následují pěny, tonika a další produkty. Pokud si nevíte rady s tím, jak je nakombinovat, poraďte se se svou kosmetičku, ta přesně ví, co vaše pokožka potřebuje.

Tipy pro vaši dokonalou krásu:

Dvoufázový odličovač na obličej a oči, Orlane – 200 ml

Dvoufázový odličovač na obličej a oči značky Orlane se stane nepostradatelným základem vašeho každodenního odličovacího a čisticího rituálu. Je bez parfemace, respektuje citlivou oblast kolem očí a umí si poradit i s voděodolným make-upem. Unikátní formule s vysokým podílem vody navrátí vaší pleti svěží vzhled. Použití: Před použitím protřepejte, aby došlo k promísení a spojení obou složek. Naneste na vatový tampónek a odličte obličej i oči jako obvykle.

Pureté pleťová voda, Orlane – 250 ml

Adstringentní čisticí pleťová voda (Astringent Purifying Lotion Orlane) bez obsahu alkoholu tvoří s Vyrovnávacím čisticím gelem dokonalý pár v péči o mastnou a smíšenou pleť. Díky aktivnímu výtažku z choroše, který je podle starých francouzských análů považován za čisticí elixír, má hloubkově čisticí a osvěžující účinky. Navíc stahuje rozšířené póry. Pleť bude po jejím použití viditelně tonizovaná, krásně matná a jemná. Použití: Používejte ráno a večer po aplikaci Regulačního čisticího gelu. Zaměřte se především na T-zónu a kontury pleti.

Odličovací mléko pro suchou a citlivou pleť, Orlane – 400 ml

Odličovací pleťové mléko pro suchou a citlivou pleť jemně, přesto však důkladně vyčistí pleť, bezezbytku odstraní make-up a veškeré nečistoty. Je obohaceno o výtažek z heřmánku a lípy. Podílí se na odstranění toxinů z pleti. Zjemňuje pleť a má zklidňující účinky. Může se pochlubit saténovou texturou, která po sobě nezanechává mastný film. Věhlasná francouzská kosmetika Orlane speciálně pro vás připravila výhodná balení některých oblíbených výrobků pro každodenní péči o pleť a tělo. Použití: Nanášejte na obličej a krk každé ráno a večer. Jemnými krouživými pohyby vmasírujte do pokožky a zbytek setřete ubrouskem. Na závěr použijte zklidňující odličovací tonikum.

Kosmetická značka Orlane je průkopníkem v péči o pleť a boji proti stárnutí. Při výrobě svých produktů se již tradičně inspiruje nejnovějšími lékařskými objevy a využívá moderní technologie.

Sdílejte článek
Štítky kosmetika pokožka vzhled odličování Orlane Purete Orlane

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.