Móda a krása

10. dubna 2022 20:48

Komerční sdělení

Hyaluronové sérum? Hydratace pro suchou nebo stárnoucí pleť

Dostupná a omlazující péče od Orlane Paris, kterou si nyní můžete dopřát nejen v kosmetickém salonu, ale i doma. V novém, větším balení a za příznivější cenu. Vaše pokožka vám poděkuje. Vyzkoušejte Supradose Hyaluronový Koncentrát a omládněte přes noc!

Pokud byste měla vsadit na jedinou kosmetickou novinku, bez které se v nadcházejícím období neobejdete, měl by to být právě Supradose Hyaluronový Koncentrát od Orlane. Proč?

Suchá až vysušená pleť, což jsou známky pleti stárnoucí, vám poděkuje, když právě toto sérum budete používat. Proč tomu tak je? Kyselina hyaluronová na sebe váže vodu, a to až do tisícinásobku své hmotnosti. Díky tomu uzamyká vlhkost v pokožce, vyplňuje díky tomuto efektu vrásky a pleť vypadá svěže a mladistvě. Pokud je vaše pleť mastná, se sklonem ke vzniku akné, poraďte se o aplikaci přípravků obsahujících kyselinu hyaluronovou s kosmetičkou. V Institutu Orlane Paris.

Orlane Supradose Hyaluronový koncentrát proti stárnutí (Hyaluronic Acid Supradose) je jako stvořený pro všechny ženy, které hledají účinnou a přitom dostupnou omlazující péči. Dokonale a hloubkově hydratuje pleť, dodává ji svěžest, pružnost a působí proti vráskám. Je ideální volbou vždy, když cítíme, že je pleť napnutá a podrážděná, např. v horkém létě, v zimě nebo při změnách ročních období. V každé kapce se ukrývá přesně to správné množství kyseliny hyaluronové pro viditelný účinek proti stárnutí (respektive 0,4 mg účinné látky). Díky kyselině hyaluronové získá pleť ztracenou elasticitu, komfort a výživu. Koncentráty čistých účinných látek, inspirované estetickou medicínou, poskytují pleti přesně to, co potřebuje, a přinášejí jí krásu stvořenou na míru. Dosud bylo možno setkat se s jejich aplikací pouze v Institutech Orlane. Kosmetická značka Orlane je průkopníkem v péči o pleť a boji proti stárnutí. Při výrobě svých produktů se již tradičně inspiruje nejnovějšími lékařskými objevy a využívá moderní technologie. Použití: Smíchejte 1 až 2 kapky s pleťovým krémem nebo aplikujte 2 až 3 kapky přímo na obličej před nanesením séra či krému. Balení má praktické kapátko.

Supradose Hyaluronový Koncentrát, Orlane – 30 ml

Čistý koncentrát Supradose s kyselinou hyaluronovou pleť hydratuje, zpevňuje a vyhlazuje vrásky. Nabízí účinnou a dostupnou péči, která vychází z nejmodernějších vědeckých poznatků.

Kosmetická značka Orlane je průkopníkem v péči o pleť a boji proti stárnutí. Při výrobě svých produktů se již tradičně inspiruje nejnovějšími lékařskými objevy a využívá moderní technologie.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.