Móda a krása

5. listopadu 2022 09:00

Komerční sdělení

Mráz vám pokožku nezničí. Stačí vědět, jaké přípravky na rty a ruce používat

Zima s sebou přináší vrstvení oblečení, Jsou ovšem partie těla, které zachumlat zkrátka nemůžete. I proto je třeba sáhnout po luxusních přípravcích se skvělým výkonem, které exponované partie pečlivě ochrání. Zvolte pomocníky, kteří všechnu práci odvedou za vás, a vy tak budete dokonalá za všech okolností.

Mrazíky s sebou přinášejí změnu odívání. Dekolty jsou zahaleny v oblíbených svetřících, v letošním roce vedou roláky. Jenže právě tímto oblečeném krk a dekolt trpí. Tím, že je pokožka neustále třena mnohdy umělými vlákny, je náchylnější k vysoušení a v této oblasti se tak vytváří množství vrásek, které se s věkem a nedostatkem péče stále prohlubují. A vždy tak prozradí věk své majitelky.

Navíc se na těchto partiích vlivem přirozeného procesu stárnutí, okolního prostředí, ale také třeba kvůli nevhodným pozicím během spánku objevují vertikální vrásky. Pleť v těchto místech ochabuje rychleji než v obličeji, ztrácí svoji hustotu a rysy kolem brady se rozostřují. Proto je třeba je důkladně vyživovat, i když jsou skrytá pod vrstvou oblečení.

Naproti tomu v chladných měsících roku si jen těžko zakryjeme rty – a ty se vysušují, loupou a chřadnou. Rozhodně nelákají k polibku. Jsou obecně jednou z nejvíce namáhaných partií těla během roku a právě v nastupující sezoně si zaslouží kontrolu, péči a výživu. Rty nemají vlastní tukovou vrstvu, proto je potřeba ji dodat. Ideálně obohacenou o výživné látky.

Nezapomínejte ani na péči o ruce a nehty, které během zimních měsíců taktéž trpí. Proč? Protože právě ruce, kterým se jejich majitelka nevěnuje, respektive hřbety rukou, mohou velice snadno prozradit věk majitelky. Proto hydratujte a dodávejte živiny pokožce, kterou určitě nezvládnete pečlivě hlídat před nepříznivými vlivy počasí.

Vyzkoušejte:

Balzám na rty Orlane – 15 ml / 970 Kč

Balzám, který nejen pečuje o zdraví a hebkost rtů, ale díky kyselině hyaluronové zajistí i viditelně plnější rty a krásný úsměv. Hydratuje 24 hodin, aktivně působí okamžitě po aplikaci, podporuje produkci kolagenu a stimuluje buněčnou výměnu. Jeho součástí je rostlinný extrakt z hlubin oceánů, bohatý na omega 3, 6 a 9. Vašim rtům dá pocit sametové jemnosti, okamžitě je vyhladí a dlouhodobě ochrání.

B21 Extraordinaire Sérum krk a dekolt – 50 ml / 2460 Kč

Nejpokročilejší péče proti stárnutí pro vyhlazení, zpevnění a tonizaci krku a dekoltu. Jemná krémová konzistence se zázračnou silou séra pokožku téměř okamžitě vypne, vyhladí a zpevní. Pozitivně působí na dlouhověkost buněk, hloubkově regeneruje, vylepšuje vnitřní složení pleti, obnovuje a udržuje pružnost, potlačuje známky stárnutí.

Regenerační krém na ruce a nehty – 75 ml / 1197 Kč

Regenerační krém na ruce viditelně eliminuje výskyt pigmentových skvrn a účelně zabraňuje jejich znovuobjevení se. Podporuje buněčnou regeneraci, revitalizuje pokožku a dochází také k obnově ochranné bariéry pleti. Jeho nedílnou součástí jsou dvě inovace: obnovující Structurine® a komplex BioWhite®. Jejich zásluhou dojde do dvou měsíců k viditelnému omlazení a pokožka získá sjednocený vzhled.

Více na orlaneinstitut.cz, kde najdete i e-shop. Vybrané přípravky značky Orlane zakoupíte také na letišti v prodejnách Aelia Duty Free Shop či v síti prodejen Marionnaud, v lékárnách Dr.Max. Další partnery najdete na orlanecz.com.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.