Móda a krása

10. ledna 2023 16:15

Komerční sdělení

Chcete být ve formě? Tito pomocníci vám v cestě za dokonalou figurou pomůžou

Každý rok začíná mnoha předsevzetími. Jedním z nich bývá také štíhlejší a pevnější postava. Jak jí dosáhnout a splnit si, po čem toužíte? Ideální je přizvat ke zdravému životnímu stylu pomocníky pro dokonalou postavu – její zpevnění i výživu pokožky.

Je to stále dokola. Pokud ale víte, co vaší siluetě dělá dobře, s novoročními předsevzetími sáhnete také po přípravcích, které formují postavu tak, že se nestačíte divit. Díky unikátnímu složení každého z přípravků se budete moci poměrně brzy pochlubit jedinečnou postavou, kterou vám budou závidět i mladší ročníky.

Abyste se do formy pro nadcházející rok dostala co nejrychleji, máme pro vás osvědčené tipy. Vyzkoušejte přípravky pro domácí aplikaci, které za vás odvedou velký kus práce. Nechte se rozmazlovat inteligentními přípravky, které přesně vědí, co a kde zpevnit.

Krém pro zpevnění paží, Créme Bras Nus, Orlane, 2265 Kč

Krém je obohacen o výtažek z hub shiitake, díky němuž dochází k posílení spojení dermu a epidermu a reorganizuje se aktivita kolagenu. Dále obsahuje biopolymerový protein ze sladkých mandlí, který napomáhá obnovit mladistvý vzhled. Výtažek z heřmánku zlatého se postará o to, aby se v pokožce nehromadila voda a pomáhá chránit před vznikem tukových polštářků. Složky tohoto krému čistí a filtrují tkáň, zabraňují tvorbě mastných kyselin. Pečují o kolagenová vlákna, a napomáhají tak obnovovat hustotu mezibuněčného pojiva. Díky své textuře a lehké vstřebatelnosti se výborně hodí pro masáže.

SOS zeštíhlující intenzivní péče, Orlane, 1273 Kč

Vysoce koncentrovaný produkt s obsahem mořské řasy a esenciálních olejů, které rozpouští a odstraňují tukové buňky. Viditelnou redukci tukové tkáně můžeme pozorovat již za dva týdny. Zpevňuje a vyhlazuje stehna a zadeček, lichotivě tvaruje křivky postavy. Kýžené výsledky jsou nejen viditelné, ale můžete si je i přeměřit. Po 28 dnech pravidelného používání se zmenší obvod stehen až o 2,5 cm a obvod kolene až o 2 cm.

Zpevňující emulze na tělo a prsa Orlane, 1801 Kč

Přípravek navrací pokožce pružnost a pevnost. Stimulací buněčné energie vyhlazuje, zpevňuje a regeneruje. Pokožku hloubkově hydratuje. Její jemná textura nezanechává mastný film ani skvrny. Pro dlouhodobý efekt používejte každý den. Naneste na tělo a dlouhými krouživými pohyby důkladně vmasírujte do pokožky. Zvláštní péči věnujte problémovým partiím, jako jsou prsa, břicho nebo stehna. Vhodné zejména po těhotenství.

Luxusní francouzská kosmetika Orlane splňuje již více než 60 let díky svým špičkovým produktům proti stárnutí očekávání i těch nejnáročnějších žen. Vedle vysoce účinných pleťových výrobků poskytuje také exkluzivní řadu péče o tělo. Ženy by totiž při své každodenní péči neměly na tělo, které může jejich věk snadno prozradit, zapomínat. Lze vybírat z péčí a peelingů na konkrétní partie těla (poprsí, bříško, paže, ruce či celé tělo), přičemž všechny výrobky nabízí rovněž zpevňující nebo zeštíhlující efekt. Tento výjimečný koncept Orlane udělá s pletí zázraky.

Více na orlaneinstitut.cz, kde najdete i e-shop. Vybrané přípravky značky Orlane zakoupíte také na letišti v prodejnách Aelia Duty Free Shop či v síti prodejen Marionnaud, v online lékárně Dr.Max. Další partnery najdete na orlanecz.com.

Jaké jsou nejčastější chyby při hubnutí?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.