Inspirujte se slavnými kráskami a noste červenou rtěnku. V rudé budete sexy

Rudé rty udělají z každé ženy smyslnou bohyni. Inspirujte se u slavných celebrit a začněte nosit červenou rtěnku také.

Červená barva na rtech se postará o to, že upoutáte pozornost kdekoliv a kdykoliv. Je to symbol ženskosti a smyslnosti. Nemusíte ji nosit pouze večer, hodí se i na běžné nošení.

Největší boom zažily červené rtěnky v 50. letech minulého století. Marilyn Monroe bez ní takřka nevycházela z domu a všichni muži jí v té době ležely u nohou. Nemusíte se bát, že by k vám červená nešla, jelikož existuje celá řada odstínů od sytě červené až po temně rudou. Stačí zvolit ten, který se hodí k vaší pleti.

Slavné celebrity vědí, že s červenou zkrátka šlápnout vedle nemůžete. Nosí ji mladé dívky i starší dámy. Sluší brunetkám, ale i blondýnkám. Zkrátka a dobře zde neexistují hranice. Červená rtěnka nechybí v šuplíku zpěvačkám ani herečkám, jako jsou například Jessica Alba, Gwen Stefani, a pozadu nezůstávají ani modelky zvučných jmen, jako jsou Adriana Lima, Kim Kardashian nebo Kylie Jenner. Tyhle dámy zkrátka vědí, co je sexy, a vy se jimi můžete inspirovat také.

Nezapomínejte na základní pravidla

Při nošení červených rtů musíte mít na paměti, že takto výrazná ústa upoutávají pozornost. Určitě byste tedy měla mít po ruce balzám na rty. Chce to myslet na důkladnou hydrataci, jelikož suché a popraskané rty nejsou atraktivní, ale působí spíše nezdravě a nepřitažlivě.

Před nanášením rtěnky si vystačíte s obyčejným kartáčkem na zuby, kterým promasírujete rty krouživými pohyby. Navlhčený kartáček se postará o odstranění suché kůže, a pomůže vám tak připravit perfektní podklad pro smyslnou rtěnku. Pak už jen stačí nanést balzám, konturovací tužku na rty či rovnou rtěnku a bohyně je na světě!

Jak docílíte rtů Angeliny Jolie? Tady je pár triků:

Když budete nanášet rtěnku, snažte se přesně orámovat tvar rtů, jakékoliv přetahy budou vypadat komicky. Určitě byste také měla mít na paměti, že vedle rudé barvy mohou některé odstíny zubů vypadat žlutější. Pokud nemáte úplně bílé zuby, nevybírejte si rtěnky s nádechem do oranžova, ale naopak třeba vínovou. Dejte si proto práci s výběrem toho správného odstínu a nebojte se zeptat odborníků na radu. Zkušené vizážistky vám určitě s výběrem milerády poradí.

Sdílejte článek
Štítky styl rtěnka Marilyn Monroe celebrity make-up trendy Kim Kardashianová líčení módní trendy červená rtěnka rudé rty Kylie Jennerová Angelina Jolieová Jessica Alba Adriana Lima Gwen Stefani krása trendy v líčení

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.