Celebrity

11. listopadu 2022 11:45

redakce Prima Ženy

Módní alarm z Fashion Awards CFDA: Kabelka z jezevčíka a plastová diktátorka stylu Kim

Kim Kardashian v plastu, džínové rukavice Olivie Culpo, provokující Richie Shazam a ikonický Lenny Kravitz, který pořád umí upoutat pozornost! Taková byla móda na Fashion Awards CFDA. Rubriku Módní alarm z prestižní akce pro čtenářky a čtenáře webu Prima Ženy připravila módní návrhářka Anna Tejklová.

Vzpomínky na covid s Hadid

Modelka Gigi Hagid mi připomněla dobu covidu a modely „jdujendoluotevřít“. Někteří z nás mají z té doby trauma, ale člověka může utěšit, že i po 3 týdnech doma evidentně vypadal jako na hvězdném galavečeru.

Boty na kostkách a kabelka z jezevčíka

Zábavnější model vynesla Janelle Monáe. Kam jinam než na módní ceny si vzít zkamenělého jezevčíka jako kabelku, boty na kostkách a vodotrysk na hlavě. Myslím, že je to dokonalé a škoda, že lidé podobné kousky nenosí běžně. Osobně bych stála o kabelku ze zkamenělé čivavy.

Hvězda akce Kim Kardashian v PVC

Kim Kardashian byla oceněna za svou značku Skims, ale má velkou zásluhu i na tom, že se dostaly do módy zpět křivky přesýpacích hodin. Mnoho žen tak bylo ušetřeno anorexie v důsledku kultu vychrtlosti, který právě ona pomohla už před lety zbourat. Sama se předvedla v PVC šatech Dolce a Gabbana a vypadala skvěle. Výborně také sladila mokrý vzhled vlasů s mokrým vzhledem šatů.

Lenny Kravitz módní ikonou

Muzikant Lenny Kravitz získal v minulosti ocenění módní ikona a asi nikdo nepochybuje, že právem. Jeho oblečení ani nepotřebuje komentář, je to prostě stylař.

Fashion Karkulka

Skoro na všech akcích z poslední doby vidíme nějakou dámu, která zvolí kapucu. Tyto kapucové šaty mají i skvělý střih, výrazné řasení opticky zeštíhluje a skryje případné tělesné nerovnosti. Zářivá meruňková v kombinaci se zlatým psaníčkem a zlatými otevřenými botami na podpatku působí svěže a volejbalistku Nataliu Bryant rozsvítila.

Nerozhodnutý pás přes (ne)prsa

Hledáte módní inspiraci na blížící se firemní večírky, vánoční rodinné sešlosti či na Mikuláše? Nebinární aktivista Richie Shazam je tu pro vás.

Džínové rukavice a elegance Olivie Culpo

Olivia Culpo vynesla úžasně originální model s prvky džínoviny, ze které jsou ušity obří rukavice i horní díl šatů. Krásně pojatá elegance s provokací, která nestojí jen na odhalování, ale na zajímavém nápadu. Chválím, že make-up perfektně sladila v přesně stejném odstínu šedomodré, jako je džínovina na šatech.

Julia Fox jako módní verze Mozkomora

Herečka Julia Fox předvedla rozstříhané šaty a zvláštní spodní prádlo s jakousi hranatou smotaninou na spodní části. V kombinaci s našedo dobarvenými vlasy a umrlým make-upem na mě působí trochu jako odhalený Mozkomor.

Návrhářka v šatech ze svého obličeje

Slavná návrhářka Diane Furstenberg oblékla samu sebe do svého krásného obličeje z mladých let. Moc jí to slušelo a určitě ji každý poznal. Geometricky střižený výstřih krásně prodlužuje a zeštíhluje krk. Střih dekoltu jde pěkně dohromady s detaily na rukávech (stažení u loktů) a z šatů, které by jinak mohly působit neforemně, vznikl zajímavý model.

Kdo je Anna Tejklová:

Podívejte se také na módní přehlídky v režii Anny Tejklové:

Sdílejte článek
Štítky jezevčík plast móda styl kabelka oděv Kim Kardashianová Lenny Kravitz poplašné zařízení Janelle Monáe Anna Tejklová Módní alarm

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.