Jaké kabátky jsou letos v kurzu? Inspirujte se u slavných celebrit

Kabátky jsou neodmyslitelnou součástí podzimní módy. Inspirujte se u celebrit a podívejte se, jaké styly a kousky by vám v letošním roce neměly chybět v šatníku. Co obléká Kim Kardashian, Jennifer Lopez nebo třeba Kate Middleton?

K podzimu patří vrstvení, nejrůznější svetry, kabátky, punčošky, košile. V tomhle ročním období můžete upustit uzdu své fantazii a s módou si trošku pohrát. Tlumené podzimní barvy jako jsou nejrůznější odstíny hnědé, šedivé, béžové a černé jsou klasika, která nikdy nevyjde z módy. Pokud se ale nebojíte odvázat, zkuste žlutou, červenou a další barevné kombinace.

Kůže

Jedním z hlavních materiálů bude kůže. Kožené bundičky, křiváky, ale také kožené kabátky budou hitem i této sezóny. Nebojte se sáhnout i po jiné barvě, než je černá. Inspirujte se třeba zpěvačkou Jennifer Lopez, která v hnědém kabátku z kůže působí naprosto skvěle. Svůj styl doplnila ještě padnoucím kloboukem, který perfektně ladí a podtrhuje celkový look.

Štíhlý pas

Dalším důležitým faktorem budou kabáty, které hezky zvýrazní pas a podtrhnou tak ženskou siluetu. Sáhněte tedy po kabátku s páskem. A když váš kousek pásek nemá? Můžete si ho k outfitu přidat sama. Stejně jako například zpěvačka Rita Ora, která svůj výrazně barevný oversize kousek doplnila černým páskem.

Trenčkot

Kabát do pohody i nepohody, který vás zahřeje v podzimním období. Ochrání proti větru i dešti. Thomas Burberry si roku 1901 nechal patentovat vzor trenčkotu a roku 1914 začal dodávat trenčkot pro britské důstojníky. Po první světové válce se tento typ kabátů rozšířil i mezi civilní obyvatelstvo. Slušivý kabátek výrazně žluté barvy oblékla i Victoria Beckham.

Kostky

Kostkované vzory byly trendy i v minulém roce a stejně tak tomu bude i letos. Skvěle vypadají oversized kabátky v kostkovaném stylu, pod kterými se dá perfektně vrstvit. Můžete se inspirovat stylem německé modelky Heidi Klum nebo třeba zpěvačkou Gwen Stefani.

Kožešina

Rozhodně nemáme na mysli pravý kožíšek ze zvířat. V dnešní době byste umělou kožešinu takřka nerozeznali od té pravé, a navíc při jejím vzniku nemuselo zemřít žádné zvíře. Kožešina působí luxusně a perfektně vás zahřeje během chladnějších dní. Trendy jsou takzvané teddy kabátky, které nosí třeba i Kim Kardashian.

Inspiraci jste mohli načerpat i na pražském fashion weeku

Sdílejte článek
Štítky móda styl celebrita trend Kim Kardashianová podzimní móda kabáty První světová válka Victoria Beckhamová módní trendy 2022 Jennifer Lopezová Heidi Klumová móda styl Gwen Stefani

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.