Kim Kardashian zhubla za tři týdny 7 kilo. Přísnou dietu držela kvůli slavným šatům

Met Gala 2022

Kim Kardashian se na Met Gala 2022 oblékla do originálních šatů po Marilyn Monroe. Aby se do nich vešla, držela striktní dietu, díky které se jí podařilo zhubnout více než 7 kilogramů za pouhé tři týdny. Jak vypadal její jídelníček?

Hvězda reality show Kim Kardashian se tento rok na velkolepou událost Met Gala oblékla jako slavná ikona Marilyn Monroe při slavném vystoupení na oslavu 45. narozenin tehdejšího amerického prezidenta Johna F. Kennedyho. Šaty pro Marylin Monroe tehdy vytvořil návrhář Jean Louis. Po její smrti je vlastnilo několik majitelů a v roce 2016 byly prodány v aukci za 4,8 milionu dolarů (v přepočtu zhruba 113 milionů korun) do Ripley’s Believe It Or Not Museum. Jednalo se o nejdražší prodané šaty v historii. A právě odtud si šaty vypůjčila i samotná Kim.

Nápad prý dostala po Met Gala v září minulý rok. „Říkala jsem si, jaké šaty by nejvíce splňovaly americké téma, pokud by to nebyly šaty Balenciaga? Co je ta nejameričtější věc, na kterou si vzpomenete? A to je Marilyn Monroe,“ řekla Kim pro časopis Vogue. „Dnes už není nic kontroverzního na poloprůhledných šatech. Nosí je každý. Tehdy to bylo ale šokující a šaty vybízely ke konspiracím, jaký vztah se odehrává mezi Monroe a JFK,“ dodala.

V okamžiku, kdy se objevila na červeném koberci ve zlatavě-třpytivých šatech a platinovými blond vlasy, byl její odkaz nezaměnitelný. Aby se do originálních šatů po Marilyn vešla, musela zhubnout. Existovaly tedy pouze dvě možnosti, buď zhubne nebo si na sebe bude muset obléct něco jiného. Pro Kim to však znamenalo pouze jednu skutečnou možnost. „Bylo to buď tohle nebo nic,“ řekla odhodlaně. Nakonec se jí podařilo shodit 7,2 kilogramů za pouhé tři týdny. Příprava účesu pak podle Kim zabrala neuvěřitelných 14 hodin.

Originální šaty jen na chvíli

Jednačtyřicetiletá hvězda prý dvakrát denně nosila speciální saunový oblek, běhala na běžeckém pásu, úplně vyřadila veškeré cukry a sacharidy a jedla pouze tu nejčistší zeleninu a bílkoviny. „Nehladověla jsem, ale byla jsem opravdu přísná,“ popsala svůj striktní jídelníček a životosprávu.

Když po necelém měsíci došlo na další zkoušku šatů, padly jí jako ulité. „Chtělo se mi brečet radostí, když mi šly obléknout,“ popsala své pocity. Originální šaty v hodnotě téměř 5 milionů dolarů na sobě však měla jen zlomek času. Vystoupala na nich po červeném koberci po schodech nahoru, nechala se vyfotografovat a poté vklouzla do repliky. „Mám k šatům a k tomu co znamenají pro americkou historii obrovský respekt. Nikdy bych v nich nechtěla sedět nebo jíst a jakkoliv riskovat jejich poškození,“ vysvětlila. Všechno prý muselo být přesně načasované a musela trénovat i chůzi do schodů.

Kardashian prý měla na slavnostní večer tři repliky šatů ikony a sex symbolu 50. let. „Mám repliku šatů, které měla Monroe na Oscarech v roce 1962,“ prohlásila hrdě Kardashian. „Myslím, že bych si je mohla obléct až budu jíst pizzu na hotelovém pokoji,“ zavtipkovala.

Sdílejte článek
Štítky Kim Kardashian Kanye West dolar dieta Pete Davidson Balenciaga Marilyn Monroe šaty Vogue oděv Kim Kardashianová Met Gala 2022 John F. Kennedy mladší

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.