Jennifer Lopez má dokonalé tělo. Jak ale vypadá její skutečný zadek bez retuše?

Zpěvačka a herečka Jennifer Lopez (53), která se před časem provdala za Bena Affleca (49), je svým krásným pozadím proslulá už od dob své největší popularity v devadesátých letech. Navzdory svému věku je pořád v neuvěřitelné formě a její křivky by jí mohla závidět nejedna dvacetiletá slečna. Opravdu má ale pořád tak dokonalý zadeček?

V 90. letech byly ideálem krásy štíhlé modelky, ke kterým se Jennifer Lopez se svými ženskými tvary tak úplně neřadila. Přesto všechno si získala své fanoušky a její výstavní pozadí bylo obdivováno. „Když jsem začínala pracovat, ideálem krásy byly štíhlé, blonďaté, vysoké ženy bez křivek. Já jsem vyrůstala kolem žen, které měly křivky a tvary, takže to pro mě nebylo nic, za co bych se styděla,“ popsala Lopez ve svém dokument Halftime, který pojednává o jejím životě.

V dokumentu hovoří mimo jiné o tom, jakým způsobem se v životě setkávala se sexistickými narážkami. Odhaluje také, že v minulosti bojovala s nízkým sebevědomím a s neustálým pocitem méněcennosti. S plynoucím časem se ale naštěstí ideál ženské krásy změnil. Dnešní doba nahrává vysportovaným tělům, která jsou zdravá, silná a sexy. Křivky jsou samozřejmostí a dlouhodobě je podporují například celebrity jako Kim Kardashian. Ta je ráda propaguje i na Instagramu.

Sociální sítě versus realita

Latinskoamerická kráska Jennifer si na své postavě zakládá. Od mládí se hýbe a v showbyznysu se proslavila nejprve jako tanečnice, takže není divu, že její tělo vypadá k světu i po padesátce. Na jejím Instagramu můžete vidět, že i teď tráví hodně času v posilovně a pohyb zařazuje do svého každodenního života. Ve své nejnovější kampani pro vlastní značku JLO beauty vypadá opět naprosto úchvatně a vysportované pozadí by jí mohl kdekdo závidět. Ale nenechte se mýlit, u profesionálních fotek se téměř vždy můžete spolehnout na to, že zde proběhla nějaká retuš a vyhlazení. A jak vypadá Jennifer Lopez na neupravených fotkách? Normálně, lidsky a nedokonale. Posuďte sami.

Zpěvačka už ve svém životě dozrála do bodu, kdy se zdá být konečně šťastná. Před nedávnem se totiž po několika nevydařených vztazích provdala za svou starou lásku. S Benem Affleckem byla zasnoubená už v minulosti, ale ke svatbě nikdy nedošlo. Pár šel od sebe a každý měl mezitím svůj život a manželství. Teď se dali po 20 letech od prvního seznámení znovu dohromady a jsou ukázkovým příkladem toho, že stará láska nerezaví. Vzali se tajně v Las Vegas a mediím to zpěvačka potvrdila prostřednictvím e-mailu. „Láska je nádherná, láska je přívětivá a láska je také trpělivá. A někdy ta trpělivost trvá 20 let, napsala zamilovaně.

Sdílejte článek
Štítky láska Instagram Las Vegas krása Jennifer Lopez zadek pozadí Kim Kardashianová Ben Affleck Jennifer Lopezová Ben Affleck Halftime instagram vs. realita

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.