Celebrity

20. července 2022 21:13

Vanesa Havlíková

Beckhamovi vyrazili na dovolenou do Chorvatska. Svým chováním rozzuřili místní

David Beckham (47) s manželkou Victorií (48) a dcerou Harper Beckham (11) vyrazili na letní dovolenou. Jako prázdninovou destinaci zvolili turisty oblíbené Chorvatsko, kde mezi místními obyvateli způsobili pořádný rozruch.

Na Jadran každoročně vyrazí velké množství turistů. Letos nechyběla ani rodina z Velké Británie, která se postarala mezi místními obyvateli o pořádný poprask.

Na ježky do Chorvatska

David a Victoria Beckhamovi každoročně poznávají nové dovolenkové destinace. V létě mají v oblibě evropská města a pro letošní dovolenou zvolili mezi turisty vyhledávané Chorvatsko.

V oblíbeném dovolenkovém letovisku si návštěvníci rádi pochutnávají na mořských plodech a rybách různého druhu. Beckhamovi nejsou žádní troškaři, a jako jeden z chodů na dovolené zvolili čerstvé mořské ježky, které si sami vylovili.

Ježčí pochoutkou ale pobouřili část místních obyvatel. „Dožili by se 100 let, ale pak přijeli Beckhamovi do Chorvatska,“ kritizuje hvězdný pár jeden z ochránců přírody. „Proč zabíjíte mořské ježky?“ ozval se další.

Slavná rodina si zřejmě z názorů druhých příliš moc nedělá a dovolenou si nenechá ničím a nikým narušit. Své sociální sítě plní krásnými dovolenkovými fotografiemi a užívá si tak letního počasí. Za lovení ježků ale údajně hrozí pokuta několik tisíc kun, tak snad ani to nezkazí Beckhamovým pohádkovou dovolenou.

Láska k dětem i k Evropě

Jak je vidět Beckhamovi mají Evropu zřejmě opravdu rádi. Legendární fotbalista a jeho dcera Harper Seven si totiž nedávno udělali společný výlet do italských Benátek, kde zažili spoustu nezapomenutelných zážitků. Maminku Victorii tehdy ale nechali doma, tak to tentokrát museli zřejmě napravit.

Dcera Harper je nejmladší ze čtyř dětí Davida a manželky Victorie (48). Pár má také společné syny Brooklyna (23), Romea (19) a Cruze (17). Jelikož je Harper jedinou dcerou hrdý tatínek David dává svou lásku k ní dost najevo.

Připomeňte si jeden z průšvihů Davida Beckhama

V minulosti se již několikrát stal terčem kritiky, když na svůj Instagram nahrál fotku, kde jako milující otec dává své Harper pusu přímo na pusu. Na první pohled nevinný snímek dokázal některé sledující velmi pobouřit. Bývalý fotbalový hráč si ale z kritiky nikdy nic nedělá a pro veřejnost má jasné vysvětlení.

„Líbám všechny své děti na rty. Kromě nejstaršího Brooklyna, ten je dospělý, tak už o to nestojí. Takhle to v naší rodině prostě máme,“ hájil se tehdy Beckham, který je známý tím, že má úzký vztah se všemi svými potomky. „A pak jsou tady tací otcové, kteří na své děti ani nepřispívají, natož aby s nimi měli vztah nebo jim projevili lásku nevinným polibkem,“ objasnil svůj vztah k dětem pyšný otec Beckham.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.