Celebrity

17. června 2022 09:30

Vanesa Havlíková

Hrdý otec Beckham vzal svou dceru na výlet. Harper v drahých šatech hvězdou Itálie

Milující otec David Beckham (47) a jeho dcera Harper (10) si udělali společný výlet do italských Benátek. Ruku v ruce společně kráčeli na slavnostní večer v divadle Fenice a oběma to spolu moc slušelo.

Fotbalová legenda David Beckham a jeho dcera Harper Seven si tento týden užili společné rande otce s dcerou a vyrazili na výlet do prosluněné Itálie. Harper je nejmladší ze čtyř dětí Davida a manželky Victorie (48). Pár má také společné syny Brooklyna (23), Romea (19) a Cruze (17). Nejstarší syn se nedávno oženil a svatba byla vskutku pompézní.

Šaty desetileté Harper za 50 tisíc korun

Teprve desetiletá Harper je už nyní přezdívaná jako nejmladší módní ikona Británie. Dcera slavných rodičů Victorie a Davida Beckhamových obléká už teď kousky za desetitisíce korun. Na slavnostní večer si oblékla modro-růžové plesové šaty bez ramínek za skoro 50 000 korun, které doplnila elegantními šperky a na nohy nazula tenisky. Tatínek David se předvedl v dvouřadém tmavém obleku s kravatou. Nesměly chybět sluneční brýle.

Sedm jako šťastné číslo Beckhamových

Módní návrhářka a fotbalista dceru celým jménem pojmenovali Harper Seven Beckham, přičemž sedmička v jejím jméně není bezvýznamná. Mimo to, že sedm je číslo dresu, v němž hrával její otec, tak sedm je i šťastným rodinným číslem. Dívka se navíc narodila v červenci, tedy sedmém měsíci roku. Harper mimo vášeň k módě zdědila i lásku k fotbalu. Na svých sociálních sítích rodiče pravidelně sdílejí společné okamžiky s dcerou a ukazují, jak šťastní společně jsou. Naposledy se rodina podělila o fotky nového člena rodiny, tím je štěňátko Simba.

Podívejte se na nového člena rodiny Beckhamových:

Polibek s vlastní dcerou zakázán?

David Beckham se v minulosti stal terčem kritiky, když na svůj Instagram nahrál fotku, kde jako milující otec dává své Harper pusu přímo na pusu. Na první pohled nevinný snímek dokázal některé sledující velmi pobouřit.

„Ať si každý říká, co chce, když otec líbá dceru na ústa, je to zvrácené,“ napsal jeden ze sledujících. Další se zase bývalého fotbalisty zastal. „Je to krásný snímek, zachycující milujícího otce. Není na něm nic špatného. Pokud si myslíte, že je, měli byste vyhledat odbornou pomoc, protože máte vážné psychické problémy,“ vyjádřil se jeden z fanoušků.

Kritice za projevenou lásku k dceři tatínek nečelil poprvé. Kvůli opakujícím se komentářům byl David dokonce nucen se bránit. Na svém Facebooku vysvětlil, že on i jeho žena Victoria jsou velmi láskyplní ke svým dětem a na takovém projevu mateřské lásky nevidí nic špatného.

„Líbám všechny své děti na rty. Kromě nejstaršího Brooklyna, ten je dospělý, tak už o to nestojí. Takhle to v naší rodině prostě máme,“ hájil se tehdy Beckham, který je známý tím, že má úzký vztah se všemi svými potomky. A pak jsou tady tací otcové, kteří na své děti ani nepřispívají, natož aby s nimi měli vztah nebo jim projevili lásku nevinným polibkem,“ objasnil svůj vztah k dětem pyšný otec Beckham.

Sdílejte článek
Štítky Velká Británie láska Itálie rodina výlet Facebook luxus vztah dcera otec David Beckham Harper Beckham Benátky šaty oděv Victoria Beckhamová Harper

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.