Celebrity

8. listopadu 2022 15:25

redakce Prima Ženy

Módní alarm z fialového koberce: Kim Kardashian obepnutá v kůži, Jared Leto v sametu

Svět módy má za sebou mimořádnou událost. Na fialovém koberci při akci LACMA Art + Film Gala 2022 zářili Salma Hayek (56), Jared Leto (50), Kim Kardashian (42) či nestárnoucí modelka Heidi Klum (49). Módní alarm pro web Prima Ženy připravila návrhářka Anna Tejklová.

Královská Salma Hayek

Herečka Salma Hayek vynesla nádherné třpytivé šaty s barevným přechodem (ombré). Doplnila je sladěnými rukavičkami nad lokty, které jsou obrovským trendem.

Skvělou práci zde odvedly i nenápadné štrasové doplňky – ramínka šatů, pásek i náramky, které podtrhly dokonalé křivky herečky a celkovou dynamiku modelu.

Originální Olivia Wilde

Olivia Wilde vynesla neobvyklou kombinaci fialovostříbrné a červené (podobnou variantu volila i topmodelka Heidi Klum, jak uvidíme dále).

Geometrický vzor šatů umocňuje vysokou štíhlou postavu, kterou také opticky prodlužuje. I zde vidíme trendy rukavičky nad lokty, v ostře červené a tentokrát v latexovém provedení. Barevně ladily s červenou kabelkou a botami. Olivia Wild zvolila k tomuto poměrně výraznému modelu uvolněný účes a jemný make-up, díky tomu působí celek přirozeně „umělecky“ a nepřeplácaně.

Komiksově dokonalá Heidi Klum

Topmodelka Heidi Klum šla do ještě ostřejší kombinace červené a fialové. Tyto dvě barvy se k sobě sice teoreticky vůbec nehodí, ale z nějakého důvodu na ní vypadají výborně.

Fialová je magická, tvůrčí a ženská barva. Červená je extrémně dominantní, vášnivou a silnou barvou. Jak vidíme, i takto odvážné ladění připomínající komiksovou estetiku a barevnost může vypadat skvěle. Heidi ale velmi správně neoblékla už žádné šperky, protože by celek rozbily.

Jared Leto v sametu

Do fialového sladění s kobercem šel i herec Jared Leto. A dokonce i on měl rukavičky. Když si v tomto modelu představíme většinu mužů, asi by vypadali legračně, u něj mi ale nepřijde nijak nemístný. Dokonce bych řekla, že mu to sluší. Jeho osobnost tuto kombinaci unese.

Kim Kardashian jako BDSM mořská víla

Kim Kardashian je věrná značce Balenciaga a již poněkolikáté vynesla podobné „rukavicošaty“ z jejich produkce. Rozhodně to ale nepřestalo být zajímavé.

Všimněme si, jak špičaté vycpávky vyvažují výrazné boky a ještě více se tak tvoří silueta přesýpacích hodin a pas vypadá opticky štíhlejší. Vycpávky jsou vhodné pro ženy s úzkým pasem a oblými boky, z ostatních typů postavy ale snadno udělají krabici. Kim Kardashian má vždy dotažený i účes. Zde tvoří hezký kontrast s celokoženým černým modelem doběla odbarvené vlasy ve stylu mořské víly.

Kapuce a holá záda

Naprosto minimalistycký a přitom ohromně zajímavý vzhled předvedla Laura Harrier. Splývavá kapuce a holá záda s hlubokým výstřihem tvoří na těle kontrast a napětí. Jak je vidět, i s obyčejnou látkou nenápadné barvy se dá vytvořit poutavé oblečení, když je dobrý střih a postava.

Kapuce a prostřihy

Podobný „kapucový“ efekt zvolila i herečka Rosé. Ta měla na šatech i klasické prostřihy a přidala výrazné šperky. Vzhledem k její drobné postavě je to výborný tah, který jí dodal křivky a dramatičnost. Dívčí nevinný copánek se k celku skvěle hodí.

Korzet a tyl

Kromě rukaviček nad lokty a kapucí je dalším velkým trendem korzet na všechny způsoby. Zde vidíme velmi zajímavé provedení.

Tyl, který zdobí saténový pruh našitý nad korzetem, zjemňuje ramena a obličej a přidává modelu na originalitě i tajemnosti. Z vrstev tylu je vyskládaná i podšívka zajímavě řešeného spodního dílu šatů, kterou muselo být hodně náročné ušít. Úžasně doladěný detail je, že i na botách je kousek přechodového průhledného černého materiálu. Christine Chiu se v módě vyžívá a výsledek je vizuální i řemeslná dokonalost.

Kdo je módní návrhářka Anna Tejklová:

Podívejte se také na módní přehlídku Anny Tejklové z Teplic:

Sdílejte článek
Štítky móda herec modelka koberec trend oděv Kim Kardashianová Salma Hayeková Heidi Klumová Jared Leto Olivia Wilde

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.