Celebrity

29. října 2022 05:30

Eliška Reiglová

Na vzhledu jim nezáleží. Tyto slavné ženy si vzaly své muže pro jejich vnitřní krásu

Herečky a modelky mívají zástupy fanoušků, z nichž mnozí by se rádi stali něčím více než jen obdivovateli. Většinou si pomyslí, že na takovou krásku by stejně neměli, ale pletou se. Pro ženy je totiž často důležitější povaha než vzhled muže, se kterým nakonec skončí. A tyto slavné dámy jsou toho důkazem.

Pointa pohádky Kráska a zvíře tkvěla v tom, že bez ohledu na vzhled se lze do někoho zamilovat pro jeho vnitřní krásu, která drtivě přebíjí jakékoliv fyzické nedostatky. A nezřídka tomu tak bývá i ve skutečnosti, protože když jde o lásku, vzhled často nehraje prim.

O tom, že fyzická schránka je vedlejší, pokud jde o lásku, své fanoušky přesvědčují i slavné ženy. Herečky a modelky, pro něž by nejeden příznivec obětoval kdeco, jsou šťastné s muži, které by k nim na první pohled přiřadil jen málokdo.

Salma Hayek (56)

Mexická kráska se vdala za podnikatele Françoise-Henriho Pinaulta (60) v roce 2009. Jedná se o generálního ředitele společnosti Kering, pod kterou spadají značky jako Balenciaga, Gucci či Alexander McQueen. „Všichni říkali, že si ho beru kvůli jeho penězům. Říkala jsem si, ať si všichni myslí, co chtějí. Jsme spolu už dlouhé roky a naše láska je pořád silná,“ řekla herečka v podcastu Armchair Expert.

Claudia Schiffer (52)

Německá supermodelka a herečka si začínala myslet, že už se nevdá, pak ale poznala svého manžela, producenta Matthewa Vaughna (51). „Nikdy jsem nepotkala nikoho perfektního pro mě. Pak přišel on. Má všechno, co u muže potřebuji. Naprosto mě odrovnal,“ řekla v rozhovoru pro deník The Guardian.

Felicity Huffman (59)

Hvězda seriálu Zoufalé manželky neměla o svazku manželském obecně hezkou představu a nemyslela si, že se někdy vdá. Herec William Hall Macy (72) ale změnil její pohled na věc, spojila je hlavně láska k herectví. „Manželství jsem se hodně bála. Myslela jsem si, že se radši nechám srazit autobusem, než bych se vdala,“ řekla Felicity Huffman deníku Tribune News poté, co se za Macyho po 15 letech vztahu provdala.

Brooke Shields (57)

Herečka a modelka Brooke Shields si v roce 2001 vzala scenáristu Chrise Henchyho (58). Poznala ho během rozvodového řízení se svým exmanželem, tenistou Andrem Agassim (52). Původně s ním přitom nic mít nechtěla. „Dělo se mezi námi něco, co už jsem potom nemohla ignorovat,“ napsala stroze ve své knize Down Came the Rain.

Tina Fey (52)

Známá komediální herečka se s manželem seznámila v 90. letech. S Jeffem Richmondem (61) si byla schopná povídat dlouhé hodiny. „Hodně rychle jsem věděla, že je ten pravý. Nejsem tak sexy, jak se občas říká. Než jsem ho poznala, sotva jsem randila. Opravdu,“ zasmála se Tina Fey v rozhovoru pro magazín Vanity Fair.

Kristy Hinze (43)

Australská supermodelka Kristy Hinze se v roce 2009 provdala za baviče a podnikatele Jamese H. Clarka (78). Je mezi nimi třicetiletý věkový rozdíl a Clark je navíc milionář, takže si mnozí mysleli, že modelce jde jen o jeho peníze. „Ať si lidi říkají, co chtějí. Dokud moji blízcí ví, jak moc jsem šťastná, je mi to jedno,“ řekla deníku Herald Sun.

Julia Roberts (55)

Herečka Julia Roberts poznala svého manžela Daniela Modera (53) v roce 2001. Tou dobou byl ženatý, ovšem zamiloval se, a tak zažádal o rozvod. „Jsme spolu šťastní, protože se hodně muchlujeme,“ řekla žertovně hollywoodská hvězda v rozhovoru pro E! News na dotaz, jaký je její recept na šťastné manželství.

Je podle slavných českých dam a mužů Julia Roberts půvabná žena?

Beyoncé (41)

Zpěvačka Beyoncé a rapper Jay-Z (52) se dali dohromady v roce 2001 a vzali se o sedm let později. Mají spolu tři děti a zdá se, že jejich manželství jen tak něco nerozdělí. „Nebyla bych ženou, jakou jsem, kdybych se domů nevracela zrovna k němu,“ řekla v talk show Oprah o své lásce.

Sally Humphreys Wood (44)

Herečka a producentka Sally Humphreys si v roce 2012 vzala o více než 30 let staršího Rona Wooda (75), jednoho z členů kapely The Rolling Stones. Ten má dva syny, kteří jsou starší než jeho nynější manželka, jež ho považuje za skvělého otce. „Chtěla bych s ním mít další dvojčata. Jejich výchova je snazší, protože si mohou hrát spolu,“ řekla deníku Sunday Mirror.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.