10 slavných celebrit bez make-upu. Jak vypadá Julia Roberts, Demi Moore nebo JLo?

Většinu slavných žen známe z obálek časopisů či televizních obrazovek, kde vždycky vypadají dokonale. Nemají jedinou vrásku, jsou perfektně nalíčené a učesané. Nezapomeňte však, že pod vrstvou make-upu se stále skrývají obyčejné ženy z masa a kostí. Jak vypadá nenamalovaná herečka Jennifer Aniston nebo třeba modelka Adriana Lima?

Většina celebrit vypadá neustále upraveně z jednoho jediného důvodu. A to proto, že jsou vystaveny mediálnímu tlaku. Jen co je nějaký paparazzi přistihne odlíčené a v teplákách, hned jsou na titulní straně bulvárního časopisu. Pozitivní na tom, že občas nějaká taková fotka unikne, je fakt, že to obyčejným ženám připomíná, že i slavné a úspěšné dámy jsou také jenom lidské bytosti se všemi svými nedokonalostmi.

Pod vrstvou profesionálního make-upu se často skrývá úplně normálně vypadající žena. Existují i celebrity, které dlouhodobě trend přirozenosti propagují a odhodlaly se k tomu, že se zkrátka přestanou líčit. Patří mezi ně například herečky Cameron Diaz, Anne Hathaway nebo třeba zpěvačka Jennifer Lopez.

Přirozenost je v kurzu

Nejnovější trendy v oblasti líčení hovoří jasně, teď frčí přirozenost. Žádné přehnané líčení, jen jemnost a nenápadné podtržení naturální krásy. Hollywoodské herečky to vědí a přestaly se stydět za své přirozené já. Odhodily veškeré zábrany a na svých sociálních sítích často sdílejí naprosto neupravené fotky bez jakéhokoliv filtru. Doma v županu nebo na dovolené u moře... Mezi průkopnice patří například herečka Ashley Tisdale. Ta ke svému selfie napsala, že se cítí „nejkrásnější bez make-upu“. Na snímku pózuje samozřejmě nenamalovaná a s přirozeně zvlněnými vlasy.

Ani Kim Kardashian se nebojí ukázat své pravé já. Na svém Instagramu sdílela fotku, na které má vidět tmavé kruhy pod očima. „Tady můžete vidět, jak tmavé mám kruhy pod očima,“ napsala ke svému stories. „Vypadají šíleně, ale tohle je důvod, proč byl vynalezen korektor,“ doplnila hvězda realityshow.

Make-up za 5 minut? Jde to!

Řada těchto hereček, jež se nebojí na veřejnosti ukázat bez make-upu, je také proti plastické chirurgii. Například Kate Winslet nebo třeba Julia Roberts by prý nikdy nešly pod kudlu. „Chci, aby moje děti poznaly, kdy jsem naštvaná a kdy jsem šťastná nebo zmatená. Váš obličej vypráví příběh – a neměl by to být příběh o vaší návštěvě doktora,“ prohlásila Julia Roberts v rozhovoru pro časopis Elle. Kate Winslet také v minulosti odmítla své propagační plakáty pro HBO, protože se jí zdály příliš vyretušované. Přirozenosti se tato herečka rozhodně nebojí, naopak za ni bojuje.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.