Celebrity

26. dubna 2022 06:00

Tomáš Durčák

Tyto známé ženy vypadají úchvatně i bez make-upu. Jak to dělají?

Tereza Ramba o mateřství

Ve světě moderního make-upu nebo technologie retušování je kolikrát těžké poznat, jestli vaše oblíbená celebrita na své fotce vypadá tak úžasně proto, že je skutečně od přírody půvabná, nebo proto, že má při ruce velmi dobrou maskérku a grafika, kteří z ní udělali bohyni. Tyhle české ženy naštěstí podobné problémy řešit nemusí, protože vypadají skvěle i zcela bez make-upu.

Eva Decastelo

Moderátorka a herečka Eva Decastelo (43) je už dnes zároveň plnohodnotnou instagramovou blogerkou a influencerkou. Z velké části tomu přitom nepochybně vděčí za to, že se nebojí před svými fanoušky ukázat i bez make-upu. Vrásky, celulitida, nic z toho ji příliš netrápí a raději se usmívá a užívá si života. „Ráno mi do direktu přišla zpráva, nad kterou se chci trochu zamyslet. Zněla: Nějak jste zestárla, když vás vidím bez filtru. Proto v tomto postu dávám fotky z dnešního rána. Bez filtru, bez make upu a jak jistě vidíte i bez použití hřebenu. Ano, takhle vypadám bez filtru a nemám s tím problém. Není proč. Je mi 42 let a je to poznat. A to je úplně normální. Všichni stárneme a já mám svoje vrásečky a zmuchlaný obličej ráda,“ napsala loni Decastelo na svůj Instagram.

Tereza Ramba

Zvyk nemít na sobě vždy a všude perfektní make-up si vypěstovala také herečka Tereza Ramba (32), která rovněž podporuje myšlenku, že by se žena měla mít ráda takovou, jaká je, a nehledat na sobě donekonečna jen chyby (nebo se je snažit zakrývat). A soudě podle více než 210 tisíc sledujících na jejím Instagramu i zde fandové takový upřímný přístup rozhodně oceňují.

Marta Jandová

Velmi často svůj přirozený vzhled bez make-upu prezentuje také zpěvačka Marta Jandová (48), a to i přesto, že často v komentáři od posměváčků schytává kritiku. Takže skvělá ukázka sebevědomé ženy, která si z provokujících reakcí vůbec nic nedělá (možná je vůbec nečte) a bez ostychu se prezentuje tak, jak doopravdy vypadá.

Patricie Pagáčová

Známá herečka Patricie Pagáčová (33) se „no make-up“ vzhledu taktéž neštítí a nemá problém vyfotit se bez jakéhokoli vylepšení. Aby taky ne, když ji loňské narození dcery Bibiany úplně rozsvítilo a je více než zřejmé, že si roli maminky neskutečně užívá. Patricie se však zároveň svým fanouškům (kterých má na Instagramu přes půl milionu) snaží připomínat, že i celebrity jsou jenom lidé, kteří mají své city, takže opravdu není v pořádku sekýrovat je za každý viditelný pupínek.

Tatiana Gregor Brzobohatá

Jak vypadá bez make-upu Miss České republiky a Miss World z roku 2006? Tatiana Gregor Brzobohatá (34) odpověď ukázala loni během dovolené v Itálii, když se na jejím Instagramu rovněž objevila dnes populární #nomakeup fotka.

Tereza Brodská

Svou „Po ránu, nenalíčená, bez filtru! A co?“ fotku letos zveřejnila také Tereza Brodská (53), kterou je teda rozhodně potřeba přidat do seznamu sexy padesátnic, protože na té fotce vypadá skvěle! „Dokonalost neexistuje a je dobré si to občas připomenout! Zvlášť když na vás pořád vyskakujou ty přefiltrovaný, Photoshopem upravovaný tváře,“ napsala herečka svým fanouškům.

Aneta Krejčíková

Další herečka, další spokojená maminka, která nemá potřebu vypadat na každé fotce dokonale s hromadou make-upu, filtrů a retuše. Aneta Krejčíková (30) se o sebe sice snaží intenzivně starat a kosmetiku miluje, ale to neznamená, že by se herečka a dvojnásobná maminka bála prezentovat se zcela bez jakéhokoli přikrášlení. Právě naopak.