Módní alarm z cen MTV: Nástavec na lux, smutná záclona a bodypositivity za každou cenu

Módní alarm návrhářky Anny Tejklové se tentokrát zaměřil na vyhlašování cen MTV 2022. To bylo znovu přehlídkou extravagantních modelů.

Milé čtenářky a milí čtenáři. Móda je radost, fantazie a možnost, jak potěšit sebe i svět. Nechci nikomu říkat, co si smí a nesmí oblékat, ale ráda na příkladech ukážu, co se dá případně udělat lépe, a podělím se s vámi o všechny triky, které jsem za léta práce s ženami a sama se sebou nasbírala v oblasti módy a stylu. Můj cíl je vnést mezi lidi více radosti, sebedůvěry a krásy.

Předávání cen MTV je zároveň zábavnou přehlídkou extravagantních modelů zúčastněných hvězd. Je jasné, že okoukanými tělesnými částmi, jako jsou bradavky či nohy, už se dnes neohromuje. Začneme tedy modely ohromujícími.

Tento mi připomíná nástavec na lux s otočnými kartáči. Kdykoliv půjdu luxovat, vzpomenu si na tohoto pána-rappera Lil Nase a hned mě to bude bavit víc, doufám, že vás také.

O další zajímavý módní moment se postaral pan Conan Gray. Představuju si, že takto smutně se tváří záclony, když je člověk chce předčasně zatáhnout.

Woodoo a madona

Zaujal mě i tento woodoo model zpěvačky Doechii, sako je dokonalé, černé zuby a vraždící medvídek jako kabelka skvěle ladí. Působivé. Být producent, raději s ní spolupracuji.

Sofia jako madona

Zpěvačka Sofia Carson nešla cestou prvoplánově temného stylu, nýbrž zvolila vzhled madony z obrazu. Je to hezký neokoukaný nápad, většinou se provokuje ve stylu pekla a toto je opačná strana.

On, ona, oni, ono

Nejdříve jsem si myslela, že zpěvačka Lizzo zhubla, dala svobodu dalším proudům sebelásky a nechala si narůst vousy, ale ukázalo se, že je to něco jiného-Saucy Santana.

Klasická krása

Zpěvačka Becky G oblékla výrazné šaty vyšívané flitry se sexy otevřenými boky. Moc se mi líbí tento klasický ženský styl, který má úroveň a nepostrádá nápad. Působí jako krásný obraz.

Hot or not?

V době, kdy už všichni všechno viděli a není už moc čím překvapit, je potřeba přitlačit. Obzvláště na švy šatů. Zdá se, jakoby byl v módě proti dřívější anorexii druhý extrém, obezita a předvádění strií a celulitidy. Na jednu stranu je dobře, že už není na ženy takový tlak, aby byly nezdravě vychrtlé. Ale základní estetičnost by se podle mě zachovávat měla, trend bodypositivity se někdy přehání.

Plus size modelce Ashley Graham by to slušelo myslím víc, kdyby si sukni vytáhla výš a schovala břicho. Je sice jasné, že jde o záměr, ale posuďte sami. Jinak je model zajímavý a docela jí sluší.

A tady už máme výše zmiňovanou rapperku Lizzo, která vypadá, jako že ji vyvrhl obří kontejner na tříděný odpad. Ona sama si připadá utlačovaná, jak řekla, ale řekla bych, že těmihle šaty utlačovala spíše ona své okolí.

I u zpěvačky Latto proběhlo evidentně mnoho sebelásky a málo sebereflexe. Reflexní barva to nezachránila. Působí na mě jako naštvané kiwi.

Na závěr si dáme hezký model Tylor Swift oblékla šaty z třpytivých řetězů a v tom samém duchu sladěné boty. Příjemně zkombinovala eleganci s trochou vkusné provokace.

Sdílejte článek
Štítky krása styl MTV záclona oděv poplašné zařízení Anna Tejklová Sofia Carson Lizzo

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.