Celebrity

13. prosince 2023 19:04

Šarlota Chmelařová

Geislerová o milostných scénách: Dnes dohlíží intimní kouč, dřív se dívali i požárníci

Anna Geislerová v Show Jana Krause

Anna Geislerová patří mezi nejoblíbenější české herečky. Je také autorkou dvou knih, první navíc zaznamenala velký úspěch. Maminka tří dětí se rozpovídala o práci, rodině a došlo také na pikantní informace z natáčení intimních scén.

Anna Geislerová za svůj první knižní počin získala v roce 2016 cenu Magnesia litera. Její druhá knížka s názvem Co tě nezabije, je sbírkou povídek. Ona sama prý ale dává přednost raději audioknihám. „Já nejvíc knížky poslouchám,“ uvedla sympatická herečka v pořadu Show Jana Krause. Doplnila, že si každý musí najít svého oblíbence, jehož přednes mu vyhovuje. „Každý to má jinak, je to velmi individuální. Já mám ráda Jana Vlasáka,“ prozradila Aňa jméno svého favorita.

Mohlo by vás zajímat: Aňa Geislerová: Stárnu a více rozumím lidem. Na mladší kolegyně nežárlím

Mimoto se sedmačtyřicetiletá blondýnka aktuálně věnuje také výuce herectví. „Máme ateliér a tam děláme workshop. A neřekla bych učit. My předáváme takový praktický balíček – to, co víme, to, co jsou takové praktické rady, které jsem kdy dostala, a potom takové ty věci, které se o filmovém herectví na hereckých školách vůbec neučí,“ popsala herečka oceněná hned několika Českými lvy.

Natáčení filmů si Geislerová užívá

Herečka prohlásila, že veškeré činnosti, kterým se věnuje, ji strašně baví. Ze všeho nejvíc si ale užívá právě natáčení. Pocity z posledního filmu Karavan v ní ještě teď rezonují. „Bylo to těžké a strašně náročné. Když si myslíte, že už vás věci nemůžou moc překvapit, a ony překvapí. Točili jsme v Itálii, dole v Kalábrii v horách, a byly to náročné podmínky a těžký příběh. Takže to bylo celé takové intenzivní. A režisérka Zuzana Kirchnerová pracuje způsobem, který jsem neznala, který byl pro mě úplně nový – patnáct minut improvizací… Bylo to krásný, byl to zážitek,“ přiblížila divákům oblíbená herečka v premiérovém dílu pořadu Show Jana Krause, který můžete sledovat ve středu 13. prosince ve 21:35 na Primě.

Čtěte také: Aňa Geislerová na děti aplikuje svobodnou výchovu: Nezakazuji, udělám jim to těžší

Rodačka z Prahy se rozpovídala také o své lásce k české kuchyni. Po dvou měsících v Itálii se na ni prý velice těšila. „Já už jsem snila jen o bramborách, o pivu, o kopru a o kmínu,“ prohlásila se smíchem Aňa. Při natáčení se prý jediná scéna s jídlem může stát hercovou noční můrou. Podobně je tomu také u točení milostných scén. Nově při nich bývá přítomen takzvaný intimní kouč. „Ale je to docela roztomilé. I když to ten proces někdy spíš komplikuje, je to v něčem legrační,“ dodala Geislerová. „Na druhou stranu, když se to točívá po staru, tak se všichni přijdou podívat na plac, i požárníci, zkrátka kdekdo,“ popsala Aňa herecké peripetie. Dnes už je hercům zaručena daleko větší intimita, klid, a dokonce i různé pomůcky, jako například intimní polštářek, který má zabránit doteku herců v nepatřičných místech.

Sdílejte článek
Štítky Show Jana Krause celebrity Anna Geislerová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.