Pavla Tomicová špatně snáší zradu bývalého manžela. V seriálu se otráví lihem

Uplakaná Anežka – ZOO (170)

Pavla Tomicová věří jako zvěrolékařka Anežka na druhé šance a je přesvědčená, že znovu už ji bývalý manžel Krásný v podání Michala Suchánka nezklame. Dlouho se úporně snažil a svými skutky dokazoval, že se změnil. Naneštěstí ne tak docela. Nikdo však nečekal, že veterinářka bude smutek a jeho zradu zapíjet lihem. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, v jakém stavu ji najdou.

Když se Michal Suchánek jako Rudolf Krásný znenadání objevil v zoologické zahradě a zkoušel napravovat pošramocené vztahy s exmanželkou Anežkou i Lucií Polišenskou coby dcerou Eliškou, ani jedna z nich z toho nejásala. Přesto si postupem času získal jejich důvěru a daly mu šanci alespoň jako milujícímu a zábavnému dědečkovi, což Eliščini kluci s nadšením ocenili. Teď se navíc zdá, že se začíná sbližovat i s bývalou partnerkou Anežkou.

Exmanželka se o něho starala, když byl zraněný, a on jí to teď nadmíru oplácí. Kolegyně včetně Elišky se nestačí divit, když oba načapají v zázemí při masáži. „To vypadá, že se dáváte zase dohromady,“ konstatuje opatrně dcera. Anežka jí to v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě, s potutelným úsměvem potvrdí. „Asi jo,“ říká spokojeně. „Teď už mu můžu věřit. On je úplně jiný chlap, než býval,“ vyvrací dceřiny obavy.

Bohužel se mýlí. Následující den totiž dorazí úplně zničená a uplakaná. „Zjistila jsem, že v šuplíku už zase nemám žádný peníze,“ svěřuje se. „A nejen to. Už si i začal balit věci. Řekl mi, že má nějakou novou ženskou a že se do sebe na první pohled zamilovali,“ brečí nešťastná veterinářka. I když slibuje, že se brzy vzpamatuje, zanedlouho přiběhne za úspěšnou ošetřovatelkou Sid a Eliškou kolegyně Petra a prosí o pomoc: „S tvojí mámou je zle.“ Další zklamání už Anežka neustojí a žal zapije lékařským lihem.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.