Michal Suchánek se dočkal spolupráce s vysněnou ženou. V seriálu mu dala pěstí

Michal Suchánek s dcerou Berenikou v seriálu ZOO

Michalovi Suchánkovi se splnilo přání potkávat se v jednom projektu s dcerou Berenikou. Nebude to jejich poprvé, ovšem v seriálu ZOO spolu budou více v kontaktu. Někdy dokonce až moc.

První seriál Primy, ve kterém se Michal Suchánek (57) objevil s Berenikou Suchánkovou (26), byl Krejzovi. Nyní se sejdou v seriálu ZOO, kde Michal Suchánek ztvární postavu cirkusáka Rudolfa Krásného. „V Krejzových jsme se moc nepotkávali, tady jsme spolu v kontaktu víc,“ prozradila v pořadu Showtime Berenika. Michal Suchánek dodal, že jde o kontakt velmi blízký: „Jednou jsem od ní dostal pěstí a jednou mi vyhrožovala, asi takový kontakt.“ Načež se Berenika zasmála, že to kvůli tomu také točili celý den.

Přečtěte si také: Dcera Suchánka Berenika promluvila o příteli. Kdo to je a proč měli kruté začátky?

„Ono se to teprve vyvíjí, ta figura toho pána, nikdo o něm nic neví, někde žil a přišel sem za svou bývalou ženou, je to cirkusák,“ popsal roli Michal Suchánek v pořadu Showtime. Po zoologických zahradách jako otec a dcera moc nejezdili. „Vzhledem k tomu, že jsem si zoo udělala doma, tak jsme nikam nejezdili, já měla všechno od králíků, přes psouny, koně...“ začala Berenika s výčtem. „Klokana jsme nesehnali“ dodal s humorem Michal.

Mohlo by vás zajímat: Richard Genzer napadl Karlose Vémolu. Škrtil ho a křičel, že ho zabije

Herec navíc v pořadu Showtime prozradil, proč zoo nemusí. „Já jsem totiž jako dítě jezdil furt do Dvora Králové, protože jsme byli v Sobotce a Dvůr byl blízko, tak jsme tam pořád jezdili na safari. Jako větší už jsem si říkal, že to nedávám,“ popsal a přidal ještě zkušenosti s pražskou zoologickou zahradou. „V Praze jsem byl, ale jenom dole u vrátnice a pak jsem jednou křtil pelikány právě v tom Dvoře s Geňou, oni měli plný vole ryb hnusných a když jsme pokřtili, tak se pozvracel a já taky,“ dodal na závěr.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.