Hrozivý pád Sid nezůstane bez následků. Ošetřovatelku ochromí mdloby

Sid má otřes mozku – ZOO (169)

Michaela Pecháčková se jako Sid při rutinní pracovní náplni zřítí ze schodů. Potlučená blondýnka následně neuposlechne lékařské doporučení a navzdory slibům příteli Adamovi v podání Šimona Biliny se rozhodne uklízet. Záhy se ale ukáže, že to nebyl dobrý nápad. Ošetřovatelka se znovu hroutí k zemi a zůstává bez pomoci ležet v bytě. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Žirafa je nejvyšší ze všech současných suchozemských živočichů a zdobí ji výrazné oči a dlouhé řasy. Není divu, že patří k nejoblíbenějším zvířatům, se kterými se návštěvníci zoologické zahrady touží setkat. A co teprve, když se naskytne možnost tyto pozoruhodné sudokopytníky nakrmit. Naneštěstí se jedna z přítomných dam zalekne apetitu žirafy a jejích slin, omylem strčí do Sid a neštěstí je rázem na světě.

Křehká blondýnka upadne a skutálí se ze schodů. „Jsi v pohodě?“ běží k ní okamžitě brácha Ed a kolegyně Eliška. I když se úspěšná ošetřovatelka brání profesionálnímu lékařskému vyšetření a nejraději by se spolehla jen na úsudek zvěrolékařky Anežky, nakonec je okolím donucena odjet do nemocnice. V dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte v úterý večer na Primě, se vrací večer domů s diagnózou otřesu mozku.

„Mám jenom lehký otřes mozku. Nic to není,“ zdůrazňuje Sid a snaží se svůj stav zlehčit, když o ni přítel Adam starostlivě pečuje a nutí ji následující tři dny odpočívat. Dokonce se na něho i trochu zlobí, že o úrazu bez prodlení informoval její maminku Alici. „Udělal dobře. Kdyby mi nezavolal, budu na něho i na tebe naštvaná,“ hájí ho Alice v podání Sabiny Laurinové, která se ještě přednedávnem strachovala o syna Eda, na něhož brutálně útočili výrostci.

I přes všechna varování a sliby se Sid druhý den ráno chystá do práce. „Nechci ležet, unudím se k smrti,“ vysvětluje Haďákovi s tím, že se cítí dobře a může klidně do zaměstnání. „Mám znova zavolat mámě?“ hrozí jí Adam. Michaela Pecháčková, která nedávno ve skutečném životě oslavila dvacetiny, se nakonec jako bohatá dědička sklářského impéria nechá přesvědčit a zůstane doma. Odpočívat však nehodlá. Při luxování se jí ale zamotá hlava a omdlí. Jak moc je její zranění vážné?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.