Bodyguard Haďák se s ožraly nepáře. Zpacifikuje je během chvilky

Hrozivá ubytovna – ZOO (178)

Šimon Bilina umí coby Haďák využít své zkušenosti z vojenských misí i v běžném životě. Předvedl to už několikrát a dokáže to znovu, když se do strašlivé ubytovny přijde zastat Jany Bernáškové jako Julie a jejího syna. Takového ochránce tamní opilci nečekali. Než se stačí vzpamatovat, Adam jim názorně ukáže, že není radno si s ním zahrávat. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Rvát se umí, o tom není pochyb. Stejně tak má schopnost zakročit v pravou chvíli a vzít věci pevně do svých rukou. Haďák už zachránil svou lásku Sid ze spárů únosců nebo se zastal drogové dealerky Ivany a dal jejímu kumpánovi pěkně za vyučenou. Naposledy akčně zasáhl u Viky a Filipa v bytě při hledání jedovatého hada. Tentokrát však bude zapotřebí hrubá síla.

Nová pracovnice Julie v podání Jany Bernáškové se na večeři svěří Sid a Adamovi s problémy, které společně se synem zažívají na ubytovně. „Je to tam fakt hrozné. Kravál, feťáci, nebezpeční lidi,“ popisuje jim strasti v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. „My jsme zvyklí na ledacos, ale tohle fakt nejde. Tam se člověk nemůže ani vyspat, natož se učit,“ připojuje se Juliin syn Ivan s tím, že se nechce každé ráno cestou do školy prát.

To je něco pro starostlivou Sid a ochranářského Adama. Neváhá se totiž jít na ono údajně hrozivé místo podívat. Skutečnost ho zaskočí. Opilí muži se válí v odpadcích na chodbě a z reproduktoru řve hlasitě hudba. „Potřebuju se dostat do těch dveří a nebudu to opakovat,“ varuje nabroušený Haďák, který přišel Julii a jejího syna Ivana doprovodit do práce a školy. Když se dočká jen výsměchu a blbých řečí, názorně ožralům ukáže, že není radno si s ním zahrávat.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.