Bujará rozlučka se svobodou. Jan Kopečný se ocitne na pódiu jako domnělý striptér

Rozlučka se svobodou – ZOO (177)

Jitka Sedláčková chystá coby ošetřovatelka Helča svatbu. Přípravy rozhodně nepodcenila, vše musí být perfektní. Nechybí nádherné šaty ani famózní rozlučka se svobodou. Ta se navíc stane i nezapomenutelnou, zvláště pro Jana Kopečného jako Kamila. Rozdováděná Helča si ho totiž splete se striptérem. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Svatba Helči Pechové se kvapem blíží a ošetřovatelka opic se nemůže dočkat. Budoucí nevěsta se neskutečně těší a náležitě se připravuje. Svůj velký den si hodlá užít se vším všudy, navzdory pokročilejšímu věku. Dokonce si koupila bílé princeznovské šaty. Ačkoliv jí kolegyně ze zoologické zahrady výběr zprvu zkritizovaly a rozčílily ji natolik, až to vedlo k Juliině záchvatu paniky, nakonec se s tím smířily a shodly se, že spokojenost nastávající novomanželky je nejdůležitější.

Šaty snů si Helča objednala z Číny společně s dalšími věcmi na rozlučku se svobodou. Jenže zásilka má zpoždění a bývalá dětská herecká hvězda šílí. „Vdávám se poprvé a naposled, doufám. A chtěla jsem, aby to bylo skvělé!“ křičí nervózně v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. „Rozlučku snad pořádám já,“ ohradí se trochu dotčeně Stáňa. Kamarádku však uklidní a naláká na nejlepší rozlučkovou party.

Je pravda, že takovou akci snad Markův bar ještě nezažil. Holky to s čelenkami s růžovýma králičíma ušima pořádně rozjedou. Posilněny alkoholem se dokonce vydají zpívat na pódium, kde běžně vystupuje pouze legendární Lady X. A co víc, přizvou si i pánskou společnost. V baru se totiž objeví sošný Kamil, jemuž nedávno došla trpělivost s nevlastní sestrou Dominikou a hodlá se jí zbavit. „Čau fešáku. Ukaž svaly,“ vyzve ho laškovně Helča, jež je přesvědčena, že je to kamarádkami sjednaný striptér. Překvapený hezoun se tak najednou ocitne na jevišti a jen těžko se mu utíká pryč.

Čtěte také: Muž při loučení se svobodou shodil z hradeb Špilberku turistu. Místo svatby je ve vazbě

Rozlučka se svobodou se náramně vyvede i bez objednaných propriet z Číny. A když druhý den konečně dorazí, nevěsta skáče radostí a září štěstím. Bohužel jen do chvíle, než zásilku otevře a šaty vytáhne. Proč? Podívejte se sami v exkluzivní ukázce.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.