Bujará rozlučka se svobodou. Jan Kopečný se ocitne na pódiu jako domnělý striptér

Rozlučka se svobodou – ZOO (177)

Jitka Sedláčková chystá coby ošetřovatelka Helča svatbu. Přípravy rozhodně nepodcenila, vše musí být perfektní. Nechybí nádherné šaty ani famózní rozlučka se svobodou. Ta se navíc stane i nezapomenutelnou, zvláště pro Jana Kopečného jako Kamila. Rozdováděná Helča si ho totiž splete se striptérem. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Svatba Helči Pechové se kvapem blíží a ošetřovatelka opic se nemůže dočkat. Budoucí nevěsta se neskutečně těší a náležitě se připravuje. Svůj velký den si hodlá užít se vším všudy, navzdory pokročilejšímu věku. Dokonce si koupila bílé princeznovské šaty. Ačkoliv jí kolegyně ze zoologické zahrady výběr zprvu zkritizovaly a rozčílily ji natolik, až to vedlo k Juliině záchvatu paniky, nakonec se s tím smířily a shodly se, že spokojenost nastávající novomanželky je nejdůležitější.

Šaty snů si Helča objednala z Číny společně s dalšími věcmi na rozlučku se svobodou. Jenže zásilka má zpoždění a bývalá dětská herecká hvězda šílí. „Vdávám se poprvé a naposled, doufám. A chtěla jsem, aby to bylo skvělé!“ křičí nervózně v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. „Rozlučku snad pořádám já,“ ohradí se trochu dotčeně Stáňa. Kamarádku však uklidní a naláká na nejlepší rozlučkovou party.

Je pravda, že takovou akci snad Markův bar ještě nezažil. Holky to s čelenkami s růžovýma králičíma ušima pořádně rozjedou. Posilněny alkoholem se dokonce vydají zpívat na pódium, kde běžně vystupuje pouze legendární Lady X. A co víc, přizvou si i pánskou společnost. V baru se totiž objeví sošný Kamil, jemuž nedávno došla trpělivost s nevlastní sestrou Dominikou a hodlá se jí zbavit. „Čau fešáku. Ukaž svaly,“ vyzve ho laškovně Helča, jež je přesvědčena, že je to kamarádkami sjednaný striptér. Překvapený hezoun se tak najednou ocitne na jevišti a jen těžko se mu utíká pryč.

Čtěte také: Muž při loučení se svobodou shodil z hradeb Špilberku turistu. Místo svatby je ve vazbě

Rozlučka se svobodou se náramně vyvede i bez objednaných propriet z Číny. A když druhý den konečně dorazí, nevěsta skáče radostí a září štěstím. Bohužel jen do chvíle, než zásilku otevře a šaty vytáhne. Proč? Podívejte se sami v exkluzivní ukázce.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.