Julii zachvátí panika. Sid kvůli její přehnané reakci přivede psychologa

Julii vyděsí pád hrnku – ZOO (175)

Jana Bernášková (42) se jako Julie pomalu zabydluje v novém působišti. Kolegyně ze zoologické zahrady ji bez okolků přijaly mezi sebe a zdá se, že i přes prvotní obavy Michaely Pecháčkové (20) coby Sid zapadne. Obyčejné rozbití hrnku však ošetřovatelku vyděsí natolik, že se starostlivá Sid rozhodne jednat. Tím ovšem Julii rozpálí doběla. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Svatba Helči Pechové se nezadržitelně blíží a ošetřovatelka opic si na svůj velký den pořídila princeznovské bílé šaty. Vzhledem k věku se k ní už ale moc nehodí a kamarádky ze zoologické zahrady s ní tak její nadšení nesdílejí. To Helču naštve a při prudkém pohybu omylem svrhne hrneček s kávou. Zvuk tříštícího se skla vystraší novou kolegyni Julii v podání Jany Bernáškové natolik, že se schoulí k zemi a roztřesenýma rukama si zakrývá uši.

Její přehnaná reakce všechny zaskočí. „Já jsem se jenom lekla. Včera jsem koukala na nějaký horor,“ snaží se omluvit a vysvětlit své chování. Nebyla by to ale podezíravá a všímavá Sid, která se kvůli svým detektivním instinktům nejednou dostala do průšvihu, aby to nechala jen tak. V dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte v úterý večer na Primě, se radí s Adamem, co by za extrémním vystrašením mohlo být. „Možná se Julii stalo něco v dětství,“ nadhodí a Sid okamžitě napadne, že by to mohlo souviset s jejím schováváním se před exmanželem. „Třeba je to z něj. Nevíš, co měla za život,“ říká Haďák, jemuž nedávno hrozila kvůli nelibosti kontrolorů výpověď.

Možné vysvětlení ale úspěšné ošetřovatelce nestačí, a tak se rozhodne jednat. Vzpomene si na psychologa, jenž spolupracoval s ní i celou rodinou Novotných po jejím hrozivém únosu, při němž jí šlo o život a strávila děsuplné chvíle uvězněná v poutech ve sklepě. Přivede ho do zázemí a představí ho Julii. Tím ji však neskutečně rozčílí. „To je přesně ono! Proto se nikdy nikomu s ničím nesvěřuji. Protože pak mají lidi pocit, že se mi mají montovat do života. Nepotřebuju zachraňovat,“ rozohní se.

Čtěte také: Richard Krajčo přiznal, že bojuje s panickými atakami. Odbornou pomoc zatím nevyhledal

Ančiny omluvy ani dobré úmysly nejsou nic platné. „Nejsem blázen. A nemám žádné panické ataky!“ tvrdí Julie důrazně s tím, že právě její bývalý manžel ji neustále označoval za magora. „Nejde jen tak říct ‚promiň‘. Tak to nefunguje, holčičko,“ odchází rozhořčeně a nechce vysvětlování bohaté dědičky sklářského impéria dál poslouchat.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.