Lucie Polišenská opouští zoologickou zahradu. Odjezd ale naruší přítelova nehoda

Loučení s Eliškou – ZOO (174)

Herečka Lucie Polišenská (37) je po Veronice Freimanové (68) další, která zmizí z děje populárního seriálu. Její postava sympatické Elišky se totiž chystá na expedici do Afriky. Kolegové a zároveň přátelé pro ni připraví speciální rozlučku a zahrnou ji dárky. Radost však dojaté ošetřovatelce zkazí telefonát s přítelem Břéťou, na dálku se totiž stane svědkem jeho autohavárie. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Odbornici na žirafy Elišku museli dlouho přemlouvat, aby souhlasila s jedinečnou příležitostí vést expedici v Africe. Jako maminka dvou nezletilých synů se obávala, jak to bez ní zvládnou. A když už si konečně téměř balila kufry, řešila zhroucení své matky v podání Pavly Tomicové, jež se kvůli zklamání v lásce otrávila lihem. Naštěstí se ale vše srovnalo, Eliška se připravuje na odjezd a Sid se seznamuje s novou kolegyní Janou Bernáškovou coby Julií.

V zoologické zahradě jsou všichni jako jedna velká rodina, a tak je jasné, že se Eliščin odjezd neobejde bez náležitého rozloučení. Dotyčná však samozřejmě nesmí nic tušit, aby překvapení v tamní kantýně bylo dokonalé. „Budeš nám chybět! Tohle si užij,“ předává jí Sid jako první dárkovou tašku. A není jediná. Na Elišku se v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě, strhne hotová dárková lavina. Nechybí snad nikdo kromě vedení a nového ředitele Alberta. O to víc je ale malá slavnostní akce přátelštější a uvolněnější.

Eliščino dojetí a radování se z dárků ale přeruší telefonát s přítelem Břéťou, který se omlouvá, že nestihne smluvenou schůzku. „Jsme v terénu a asi se to trochu zkomplikuje. Přijedu později, odhadem tak…,“ jsou jeho poslední slova před výkřikem následovaným ránou značící nehodu. Zoufalá ošetřovatelka marně pátrá, co se s policistou stalo.

Čtěte také: Pecháčková a Bilina v láskyplném objetí. Nejkrásnější seriálový pár září při focení

Po vypjatých okamžicích nakonec situaci trochu osvětlí zpráva, kterou najde Julie na stránkách hasičů. „Ozbrojený a nebezpečný zločinec dnes úmyslně najel do policejního auta. Dva zraněné policisty museli převézt do nemocnice,“ vyslechne si s hrůzou v očích Eliška. Kromě toho, že má strach o milovaného partnera, tuší, že její výprava do Afriky je v ohrožení.

Jak moc bude Břéťův stav vážný?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.