Haďák čeká padáka a hledá si novou práci. Starosta tlačí ředitele Alberta ke zdi

Haďák hledá novou práci – ZOO (174)

Šimon Bilina (28) se coby Adam Hruška znelíbil veterinárním kontrolorům a počítá s výpovědí od nového ředitele zoologické zahrady v podání Davida Gránského (31). Přestože ten nic takového neplánuje a Michaelu Pecháčkovou (20) jako Sid uklidní, do jeho rozhodnutí se začne míchat starosta Bavor, jenž rezolutně trvá na vyhazovu. Podvolí se Albert jeho příkazu? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Kontrola ze státní veterinární správy byla velmi nespokojena s fungováním zázemí v pavilonu plazů a požaduje okamžitý Adamův odchod ze zaměstnání. Haďák si je moc dobře vědom, že mu hrozí výpověď, a tak se začíná porozhlížet po nové práci. „Zatím mi vychází, že by bylo nejlepší, kdybych šel dělat řidiče kamionu,“ konstatuje rezignovaně, na což jeho přítelkyně Sid reaguje lehce pobouřeně.

Na rozdíl od Adama je úspěšná ošetřovatelka přesvědčená, že ještě není nic jisté a její milý v zaměstnání zůstane. Chce však vědět, jak to přesně je, a tak se v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě, vypraví i přes Haďákovu nevoli za novým ředitelem Albertem. „Já nikoho vyhazovat nechci. Ta kontrola mi dala doporučení, na které zvysoka kašlu,“ překvapí Sid svým postojem. „Sledují nás ale, takže mu musím dát nějaký postih,“ svěřuje se bývalé přítelkyni.

Nátlak starosty v ZOO

Tato slova Sid uklidní a slíbí, že si to nechá pro sebe. Jenže Albertovi zkříží plány starosta Bavor. „Z komise jasně zaznělo ‚vyhodit‘,“ rozčiluje se, když se dozví, že Polák mladší hodlá Adama potrestat pouze finančně. Nepomůže ani skutečnost, že si zoologická zahrada nemůže dovolit přijít o tak skvělého odborníka na plazy. „Vyrazíš ho ještě dneska. Z ministerstva na mě tlačí. Jinak si najdu jiného ředitele, který mě poslouchat bude,“ varuje Bavor, který Albertovi asi nikdy nezapomene veřejné šlehačkové ponížení.

Čtěte také: Pecháčková a Bilina v láskyplném objetí. Nejkrásnější seriálový pár září při focení

Zdá se, že neexistuje možnost, jak Haďáka zachránit, a tak ho jde Sid s nejčerstvějšími novinkami informovat o nadcházejícím padáku. Nebo se jim s pomocí Berta a bývalé ředitelky Roklové ještě podaří vymyslet, jak výpověď zvrátit?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.