Seriály a filmy

15. března 2022 20:20

red

Exkluzivní ukázka ze seriálu ZOO: Albert konečně sbalí Sid

Předpremiéra: ZOO (13) Rybička na háčku

Ach ta láska! Zdá se, že se v zoo objeví nový pár, a to možná hned několik párů. Kdo získá novou lásku? Sledujte exkluzivní ukázku ze čtvrteční epizody seriálu ZOO, na kterou se můžete podívat už teď online v iPrima Videopůjčovně.

Od momentu, co se Albert dozvěděl, kdo je ve skutečnosti Sid a z jak movité rodiny pochází, usmyslel si, že ji získá. A to ji přitom zpočátku upřímně nenáviděl, a dokonce ji chtěl ze zoologické zahrady nechat vyhodit!

Láska ze ZOO?

Nyní ale rozjíždí na Sid doslova frontální útok. Sid se stále tváří jako chudá ošetřovatelka slonů, oproti tomu Albert se před ní prezentuje jako synek z bohaté rodiny, kterému všichni kvůli jeho původu a penězům podlézají. Právě tady Sid cítí velkou sounáležitost. Bohužel ji cítí úplně špatně...

Před záletným marketingovým a PR ředitelem Albertem Sid každý varuje. Všichni její kolegové mají v živé paměti Albertovu nestálost a milostné avantýry. Jenže Sid si nedá říct a pro vztah se naopak začíná pomalu, ale jistě rozhodovat. Její nadšení nesdílejí Anežka a Eliška Krásné, na druhou stranu Anežka by možná byla ráda, kdyby její dcera Eliška randila alespoň s někým!

Na další epizodu ZOO, v níž se konečně rozsekne vztah mezi Sid a Albertem, se podívejte už teď online v iPrima Videopůjčovně nebo ve čtvrtek večer na Primě!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.