Zlikviduju vás a rozpoutám peklo, hrozí Polák dvojčatům i Charliemu. Ví o krádeži

Zlikviduju vás – ZOO (172)

Na Marka Němce jako Charlieho čekají další problémy. Tentokrát ho nevydírá Denisa Nesvačilová coby potvora Markéta, ale právník Polák v podání Svatopluka Schullera. Vyhrožuje navíc i dvojčatům Lucii a Barboře Černým alias Izy a Tes. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Dlouhá léta měl Marek Němec coby lotr Charlie živnost založenou na dvojčatech a podvodech. Přestože okrádali lumpy a neřády, kteří si takové lekce vždy zasloužili, zákon rozhodně nectili. Naneštěstí však nyní vyplouvají společné hříchy na povrch. Jejich prohnanou taktiku už odhalila Dominika, jež jedny z dvojčat využila v boji proti Charliemu. Teď je jim na stopě i Polák starší.

V minulosti se totiž do pasti Izy a Tes chytil Albert a díky tomu měly holky přístup do Polákova domu. Prostřednictvím promyšleného plánu vyměnily několik drahocenných obrazů za falzifikáty. Už jednou zlotřilý právník zjistil, že má doma namísto originálů pouhé věrné kopie. Tehdy netušil, kdo za tím stojí, přestože Břéťa soukromě okamžitě usvědčil Charlieho a jeho tým. Tentokrát se ale Polák jen tak nevzdá a jeho podezření padne na sestry Janečkovy.

„Máte den na to, abyste mi vrátily moje obrazy,“ spustí na ně zhurta. Dvojčata se snaží tvářit, že nemají tušení, o čem mluví. „Moc dobře to víte. Jestli mi je nedáte, půjdu po vás. A taky vás dostanu,“ hrozí jim v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. Navíc si je jistý, že nebyl jediný, na koho si s Charliem posvítily. Zatímco holky nadále předstírají absolutní nevědomost a Izy Polákovi dokonce nabízí psychiatrické vyšetření, Albertův otec zuří. „Nedělám si legraci, zlikviduju vás,“ varuje je.

Čtěte také: Janeček může být mrtvý, nebo se jen schovávat. Dvojčata po něm nepřestávají pátrat

Svá slova myslí vážně. Nelení a stejně výhrůžně zajde i za podnikatelem Rakušanem. „Odkoupíš ta falza za cenu originálu. Je to poslední šance, jak zabránit tomu, abych to nepředal policii,“ vydírá ho Polák. Charlie však zachová chladnou hlavu i tvář a naštvaného právníka odpálkuje. „Uvidíš, jaké peklo ti rozpoutám,“ běsní Polák, za což schytá od Rakušana drsné odstrčení.

Jak skončí pře Charlieho a dvojčat s Polákem?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.