Zlodějka Petra dostane padáka. V návalu emocí zaútočí na Tamaru

Krádež s dobrým úmyslem – ZOO (176)

Pavla Tomicová jako veterinářka Anežka odhalí, že její kolegyně ze zoologické zahrady krade. A to opakovaně a dlouhodobě. Ačkoliv se Berenika Suchánková coby Petra zprvu ostře brání, kamerové záznamy mluví jasně. Následuje výpověď a výbuch vzteku, který si vybije na nevinné Tamaře. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Průšvih s chybějícími antibiotiky odhalil víc, než by kohokoli napadlo. Anežka prošla s novou kolegyní Tamarou záznamy z bezpečnostních kamer, díky nimž vyšlo najevo, že v zoologické zahradě krade Petra. Do spořádané a pravidla dodržující veterinářky by to nikdo neřekl. Jenže důkazy jsou všeříkající.

Krádež s dobrým úmyslem

„Budeš mi znovu tvrdit, že jsme se proti tobě spikly, nebo se dokážeš přiznat?“ rozčiluje se Pavla Tomicová coby její nadřízená, která si sama nedávno sáhla na dno, když zradu bývalého partnera řešila otravou lihem. „Nic jsem na tom nevydělávala. Dávala jsem mu to zadarmo, protože jsem chtěla zachránit jeho koně,“ přizná se Petra v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě, když ji konfrontují s domnělým zákazníkem a kupcem. „Je to pán z vesnice, kam jsme jezdili s našima. Má dva staré a nemocné koně, tak jsem mu prostě chtěla jenom pomoct,“ vysvětluje.

Anežka je i přes polehčující okolnost neskutečně vytočená. Trvá na tom, že se Petra musí ke všemu doznat novému řediteli Albertovi. Ten sice pochopí její dobré úmysly, ale loupežné skutky jí odpustit nehodlá. „Já u nás zloděje nechci,“ zní jeho stanovisko. Naštvaná Petra si pak zchladí žáhu na nevinné Tamaře v podání Elišky Brumovské a vrhne se na ni. „Pošťuchování s Eliškou bylo zvláštní v tom, že to byl jeden z prvních natáčecích dní pro ni a pro nás obě společně. Měly jsme obě dvě dublerky, ale nakonec si myslím, že jsme to spolu zahrály dostatečně přesvědčivě. Pro mne to bylo trochu nekomfortní, protože jak se Petra Váchová v takových situacích chovala, se mně ani zdaleka nepodobá,“ vzpomíná na natáčení Berenika Suchánková, která tím pádem oblíbený seriál opouští.

Čtěte také: Slavný táta Berenice Suchánkové herectví nepřál. Ví, jak to v něm chodí, řekla

Berenika Suchánková končí v seriálu ZOO

S jejími slovy souhlasí i kolegyně Eliška Brumovská. „Berenika se necítila úplně komfortně, protože není ten agresivní typ, ale zvládla to bravurně. Takže smekám, protože násilí jí není přirozené,“ chválí ji Eliška. Ta do zoologické zahrady naskočila pár dílů před odchodem seriálové Petry Váchové. „Petra skončila, protože chtěla skončit Berenika. Byla jsem překvapená, jaký konec pro mne scenáristé vymysleli. Nejdřív jsem si říkala, že se mi vlastně nelíbí, že se z Petry stala zlodějka, a bylo mi to líto, ale nakonec Petra kradla s dobrým úmyslem, takže to z ní zas tak špatného člověka nedělá,“ vysvětluje svůj konec Suchánková.

Co je pro jiného konec, může být pro druhého začátek. „Na roli Tamary mi volali rovnou, něco jsem natáčela a asi si mě všimli. Řekli mi, že jim na poslední chvíli jedna kolegyně vypadla, měla úraz, tak jsem dostala nabídku a jako zázrakem to klaplo,“ popisuje Eliška Brumovská svůj vstup do seriálu. Za novou roli je vděčná, protože je velká milovnice zvířat a její prarodiče seriál zbožňují, díky jejímu obsazení teď ještě víc.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.