Celebrity

22. února 2024 12:39

Žaneta Dernerová

Berenika Suchánková končí v oblíbeném seriálu. Nejvíce jí bude chybět Pavla Tomicová

Krádež s dobrým úmyslem – ZOO (176)

Herečka Berenika Suchánková odchází z populárního seriálu z prostředí zoologické zahrady. Její hrdinka Petra byla usvědčena z krádeže a navzdory dobrým úmyslům se nevyhne výpovědi. Na její místo nastupuje mladší kolegyně Tamara v podání Elišky Brumovské. V poklidu to však neproběhne. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Chybějící antibiotika a následné zkoumání kamerových záznamů odhalilo, že veterinářka Petra krade. Ačkoliv tak činila s dobrým úmyslem a chtěla pomáhat nemocným zvířatům svého známého, nevyhne se výpovědi. Její představitelka Berenika Suchánková tak z děje definitivně odchází a s  oblíbeným seriálem se loučí.

Herec Michal Suchánek je kromě dcery Bereniky pyšný také na syna. Co říká o protekci?

„První natáčecí den už si vlastně po tolika letech nepamatuji, ale vím, že jsme točili ve Dvoře Králové a já měla pouze jeden obraz a jednu repliku: ,Dobrý den.‘ Můj poslední natáčecí den byl taktéž ve Dvoře, takže jsem si to hezky uzavřela tím, kde jsem začala,“ vzpomíná Berenika Suchánková, která se v seriálu potkávala i s tátou Michalem. K nezapomenutelným scénám patřila jistě ta, v níž Suchánek dostal od dcery ránu pěstí do břicha.

Na place si ale Berenika nejvíce rozuměla s Pavlou Tomicovou coby Anežkou Krásnou. „Natáčení s Pavlou bylo vždycky příjemné, byla mi tou největší oporou a podporou. Oběma nám během natáčení scén, kdy na mě křičí, bylo nepříjemně, protože se máme opravdu moc rády,“ vypráví Berenika, která si coby Petra užije pořádný řev a Anežčino rozčilení v dalším díle seriálu ZOO ve čtvrtek večer na Primě. „Vždycky po obraze mě Pavla objala a dala pusu na čelo. To bylo dojemné. Navíc když jsme věděly, že odcházím,“ dodává Berenika.

Čtěte také: Eva Burešová, Tomáš Klus a Šimon Bilina rozradostnili děti se spinální svalovou atrofií

Setkání a spolupráci s Pavlou Tomicovou si nemůže vynachválit. „Nějaká jedna nejhezčí vzpomínka mě nenapadá, ale obecně to, že jsem Pavlu získala, bude pro mne vždy moc milá vzpomínka. Jsem vděčná, že jsme se díky seriálu poznaly a velice sblížily,“ uzavírá mladá herečka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.