Celebrity

18. srpna 2023 09:30

Kisa Císařová

Slavný táta Berenice Suchánkové herectví nepřál. Ví, jak to v něm chodí, řekla

30+ Otázek Berenika Suchánková

Role v oblíbeném seriálu ZOO změnila život už nejednomu herci. A stejně je na tom i Berenika Suchánková (26). Přestože dcera herce Michala Suchánka (58) v seriálu září a její postava se těší velké oblibě, Bereničin slavný táta z myšlenky, že dcera půjde v jeho šlépějích, rozhodně nejásal. Představoval by si pro ni jinou profesní dráhu.

„Docela dost,“ odpověděla bez váhání Berenika Suchánková na otázku moderátorky Kisy Císařové, jak moc jí účinkování v seriálu ZOO změnilo život. Svou odpověď následně mladá herečka ještě trochu rozvedla: „Měla jsem možnost být v kontaktu s hodně zvířaty,“ prozradila s potutelným úsměvem.

Berenika Suchánková má taky naprosto jasno v tom, čím je jí postava Petry, kterou hraje, sympatická. „Tím, jak je drsná a jak je cynická,“ svěřila Berenika v pořadu 30+ Otázek. Ke „své Petře“ ovšem její představitelka dokáže být i kritická. Co by Berenika v reálném životě dělala úplně jinak, něž jak to dělá Petra v seriálové ZOO?

„Nebyla bych tak drsná u některých konverzací s lidmi,“ má jasno modrooká herečka, která svého slavného tátu podobou rozhodně nezapře. A byl to právě Michal Suchánek, který se nebál dceři říct, že se mu zrovna dvakrát nepozdává, aby se stala herečkou na plný úvazek.

Michal Suchánek vybral dceři povolání

Z umělecké branže by ale svou šestadvacetiletou dceru věhlasný Suchoš, proslulý například díky legendárnímu pořadu Partička, nevyřazoval. Raději by z ní ovšem měl zpěvačku. Proč? „Protože ví, jak to chodí v herectví, a protože zpívat neumí,“ práskla na svého tátu a aktuálně i hereckého kolegu ze seriálu ZOO Berenika. Přání Michala Suchánka má nicméně reálné základy. Berenika má totiž skutečně pěvecký talent i hudební plány.

„Zpívám úplně od dětství, ale ve sboru jsem začala zpívat, tuším, v pěti, možná šesti letech,“ svěřila mladá naděje české hudební scény. A jaké má na hudebním poli ambice? „Hlavně ty věci vydávat, natočit videoklip a ráda bych dál pokračovala,“ prozradila skromně Berenika, která si zatím nesní o vyprodávání velkých koncertních hal. Čím se živí Bereničin starší bratr Jonáš? Měla Berenika někdy touhu stát se choreografkou jako její maminka? Kde se sama Berenika vidí za deset let? A Jak moc jí vadí, když se jí lidé soustavně ptají na slavného tátu? Na vše herečka odpověděla v rozhovoru v úvodu článku a díky videu si společně s Berenikou můžete projít její oblíbené místo nedaleko centra Prahy.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.