Celebrity

18. srpna 2023 09:30

Kisa Císařová

Slavný táta Berenice Suchánkové herectví nepřál. Ví, jak to v něm chodí, řekla

30+ Otázek Berenika Suchánková

Role v oblíbeném seriálu ZOO změnila život už nejednomu herci. A stejně je na tom i Berenika Suchánková (26). Přestože dcera herce Michala Suchánka (58) v seriálu září a její postava se těší velké oblibě, Bereničin slavný táta z myšlenky, že dcera půjde v jeho šlépějích, rozhodně nejásal. Představoval by si pro ni jinou profesní dráhu.

„Docela dost,“ odpověděla bez váhání Berenika Suchánková na otázku moderátorky Kisy Císařové, jak moc jí účinkování v seriálu ZOO změnilo život. Svou odpověď následně mladá herečka ještě trochu rozvedla: „Měla jsem možnost být v kontaktu s hodně zvířaty,“ prozradila s potutelným úsměvem.

Berenika Suchánková má taky naprosto jasno v tom, čím je jí postava Petry, kterou hraje, sympatická. „Tím, jak je drsná a jak je cynická,“ svěřila Berenika v pořadu 30+ Otázek. Ke „své Petře“ ovšem její představitelka dokáže být i kritická. Co by Berenika v reálném životě dělala úplně jinak, něž jak to dělá Petra v seriálové ZOO?

„Nebyla bych tak drsná u některých konverzací s lidmi,“ má jasno modrooká herečka, která svého slavného tátu podobou rozhodně nezapře. A byl to právě Michal Suchánek, který se nebál dceři říct, že se mu zrovna dvakrát nepozdává, aby se stala herečkou na plný úvazek.

Michal Suchánek vybral dceři povolání

Z umělecké branže by ale svou šestadvacetiletou dceru věhlasný Suchoš, proslulý například díky legendárnímu pořadu Partička, nevyřazoval. Raději by z ní ovšem měl zpěvačku. Proč? „Protože ví, jak to chodí v herectví, a protože zpívat neumí,“ práskla na svého tátu a aktuálně i hereckého kolegu ze seriálu ZOO Berenika. Přání Michala Suchánka má nicméně reálné základy. Berenika má totiž skutečně pěvecký talent i hudební plány.

„Zpívám úplně od dětství, ale ve sboru jsem začala zpívat, tuším, v pěti, možná šesti letech,“ svěřila mladá naděje české hudební scény. A jaké má na hudebním poli ambice? „Hlavně ty věci vydávat, natočit videoklip a ráda bych dál pokračovala,“ prozradila skromně Berenika, která si zatím nesní o vyprodávání velkých koncertních hal. Čím se živí Bereničin starší bratr Jonáš? Měla Berenika někdy touhu stát se choreografkou jako její maminka? Kde se sama Berenika vidí za deset let? A Jak moc jí vadí, když se jí lidé soustavně ptají na slavného tátu? Na vše herečka odpověděla v rozhovoru v úvodu článku a díky videu si společně s Berenikou můžete projít její oblíbené místo nedaleko centra Prahy.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.