Vyprovokujte Dominiku k akci, radí Ilona. Charlie před mstivou potvorou varuje Novotné

Charlie varuje Alici před Dominikou – ZOO (175)

Marek Němec (42) má jako Charlie neustále pifku na Denisu Nesvačilovou (32) coby Dominiku. V oblíbeném seriálu jí nemůže přijít na jméno a rozhodne se před ní varovat i rodinu Novotných. Když rozmluva nepomůže, přijde hospodyně Ilonka s dobrým nápadem: Vyprovokovat zrzavou mrchu natolik, aby ztratila nervy. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Nesympatie Charlieho a zákeřné potvory Dominiky jsou oboustranné. Nicméně nemanželská Ovčíkova dcera by na rozdíl od netradičního podnikatele byla vzájemné kooperaci nakloněna. Ačkoliv to chvíli vypadalo, že spolu skutečně budou spolupracovat, nakonec z toho sešlo a Charlie se drží svého původního plánu vyštípat rusovlasou mrchu z města.

Když zjistí, že zámožní Novotní odkoupili sodovkárnu, je mu jasné, že si tím proti sobě poštvali silného soupeře. Na firmu si totiž brousila zuby právě Dominika, která ji promyšlenými kroky dohnala téměř k bankrotu. Jenže její záměr nevyšel a je více než pravděpodobné, že se bude mstít. Charlie se proto v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě, vydá varovat Alici Novotnou. „Právě Dominika atakovala Zedníčkovu sodovkárnu a chtěla ji koupit a připojit do Ovčíkova holdingu. Prosím vás, dávejte si na ni pozor. Nevíte, s kým máte tu čest,“ apeluje na bohatou vdovu. Její partner Márty mu však jen poděkuje a se slovy, že se o přítelkyni zvládne postarat sám, ho vypoklonkuje.

Charlie však nepřestává bít na poplach a přemlouvá policistu Břéťu, aby Novotné před hrozícím nebezpečím informoval. „Máte pomáhat a chránit, tak pomáhej a chraň!“ rozčiluje se, když se Břéťa kvůli novému policejnímu řediteli zdráhá podniknout jakoukoliv vlastní nepodloženou akci. Naštěstí je tu hospodyně Ilonka, jež si vždy ví rady. „Nebylo by nejjednodušší Novotným ukázat, že Dominika není tak roztomilá holčička, jak se tváří? Vyprovokujte ji k akci,“ nabízí řešení s tím, že přece není možné, aby vypočítavá potvora nikdy neztratila nervy.

Povede se Lize spravedlivých Dominiku vytočit natolik, aby před Novotnými ukázala pravou tvář?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.