Viky s Filipem plánují miminko. Na společném dítěti chtějí začít pracovat ihned

Dítě a pracovní nabídka snů – ZOO (184)

Eva Burešová a Tomáš Klus jsou jako Viky a Filip šťastní a spokojení a ve vztahu se chystají podniknout další zásadní krok. Už dříve si ověřili, že výchova dětí, i cizích, jim nedělá žádný problém, tak proč si nepořídit společného potomka? Po prvotních obavách nehodlají s těhotenstvím Viky otálet. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Viky a Filip tvoří zamilovaný pár už nějakou dobu. Společně vychovávají nejen malého Péťu, kterého má sympatická tmavovláska se soudcem Petrem, ale i Filipovu neteř Josefínu, již představuje nadaná dcera Tomáše Kluse Josefína. Chvíli se navíc starali také o další dvě Petrovy ratolesti a dvě nevlastní sestry Viky, takže dětí měli plný byt a nevěděli, kam dřív skočit. Leckdy náročnou organizaci však vždy zvládli a svůj vztah tím prověřili a upevnili zároveň.

Další miminko v ZOO?

Dotaz Filipovy maminky, zda budou mít jednou i společné dítě, ale oba zaskočí. „Zatím jsme o tom ještě nemluvili. Teď bych to neřešil,“ vykroutí se z toho bývalý olympionik a okamžitě změní téma. Otázka dalšího potomka se nicméně vloudí Viky do hlavy a začne přemýšlet, zda by zvládla skloubit roli dvojnásobné maminky s úspěšnou kariérou designérky.

„Filip chce dítě. Ale já jsem dostala pracovní nabídku snů – a to s tím nejde úplně dohromady,“ svěřuje se Viky barmanovi Markovi v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. Přestože na to fotograf nijak nespěchá a nemá problém počkat, jeho partnerka se obává, že jsou to jen plané řeči. „Co když to dítě bude chtít tak moc, že si ho udělá s nějakou jinou ženskou? Bojím se, že když mu to neumožním, tak o něho přijdu,“ strachuje se Viky.

Čtěte také: Do toho dorosteš, slýchají bezdětné dívky. Některé Češky se však do těhotenství nehrnou

Rozhovor s budoucím možným zaměstnavatelem ji nicméně značně uklidní, a tak ihned zahájí další kroky k větší pracovní svobodě. „Kreativní ředitelku můžu dělat z domova, a jestli náhodou otěhotním, tak s tím nebude problém,“ hlásí nadšeně Filipovi, zatímco s panem Roklem ladí detaily, aby se o její značku a byznys mohl starat on. „Takže vezmu tu práci, ale můžeme dělat na miminku. Klidně hned,“ oznámí s úsměvem Filipovi. Jak na to její přítel zareaguje? Podívejte se v ukázce.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.