Sestry políčily na nezbedného otce. Ernesta Čekana hodlají napravit stůj co stůj

Svázaný nezbedný Janeček – ZOO (162)

Herec Ernesto Čekan se vrací do oblíbeného seriálu coby Viktor Janeček, vypočítavý táta Viky a dvojčat. Při posledním setkání je okradl o pěkný balík peněz a nadále v tom pokračuje i u své současné partnerky a dalších dvou dcer. Holkám proto došla trpělivost a na otce si došláply. Čím ho dohnaly do úzkých, a přinutili tak splácet dluhy? Podívejte se na extra ukázky.

Když se Eva Burešová coby Viky dozvěděla, že se otec neštítí okrást ani své dvě dospívající dcery, které kvůli němu neměly na školné, rozhodla se ho potrestat. Spolčila se s dvojčaty Izy a Tes a s pomocí Charlieho se tak nezdárný rodič ocitl svázaný u něho v bytě. „Máš poslední šanci. Vrátíš se k paní Kubátové a holkám a budeš dělat tak dobrého tátu, jak jen budeš moct,“ spustila na něho Izy, když mu sundala šátek z pusy. „A vrátíš jim všechno, o co jsi je obral,“ pokračovala v podmínkách Tes.

Sestry svého otce moc dobře znají a vědí, že pracovat se mu nechce. Dopředu mu proto domluvily, že nastoupí do zoologické zahrady jako pomocná síla. To znamená, že Viktor Janeček v podání Ernesta Čekana bude svým holkám nablízku. „Vždy se do ateliérů rád vracím a doufám, že se ten chlapec polepší, ale nikdy k tomu moc nedochází. Až teď to je trošku lepší,“ přiznává s úsměvem Čekan, na jehož napravování k lepšímu se můžete těšit v dalším díle seriálu ZOO ve čtvrtek večer na Primě. „Dostal ultimátum a musí pracovat, takže se trošku polepšil, ale s povahou se málo nadělá,“ naznačuje herec, že náprava zlodějského otce asi nebude zrovna snadná.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

A jak to má herec se svými seriálovými dcerami na place? Evu Burešovou pozná samozřejmě bez problémů, co ale jednovaječná dvojčata Lucii a Barboru Černé? „Ze začátku mi přišly úplně identické, obě krásné. Teď už ty rozdíly vidím, ale musí být spolu. Když je potkám na chodbě, nevím, jestli už jsme se zdravili, nebo ne. Trochu mi v tom pomáhá i to, že Lucka jako Isabela je v seriálu těhotná,“ směje se Ernesto, který se zatím do Safari parku ve Dvoře Králové nedostal, ale doufá v to. „Ateliéry jsou tak dokonale udělané, že má člověk pocit, že tam mezi těmi plazy je. Jasně že žirafa se tam nevejde, ale pokaždé se tam těším,“ uzavírá herec.

Podaří se sestrám napravit zlodějského otce?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.