Polonahá Dominika se ocitne v Charlieho pasti. Omámený fešák je její prohrou

Dominika umí muže doslova omámit – ZOO (187)

Denisa Nesvačilová naštvala jako Dominika už mnoho lidí, dva muži však kvůli ní a jejím intrikám přišli o spokojené vztahy. David Gránský a Marek Němec se proto coby Albert a Charlie spojí a nastraží na rusovlásku rafinovanou lest. Co jí provedou a jak se bude potvora tvářit? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Právě toto přísloví na vlastní kůži pozná potvora Dominika. Ačkoliv jsou zákeřné plány její výsostnou disciplínou, tentokrát to bude ona, kdo naletí. Právničce Markétě, člence Ligy spravedlivých, totiž začalo být podezřelé, že si mladý Polák ani Charlie na noc plnou vášně s Dominikou nepamatují. A tak se nový ředitel zoologické zahrady Albert a podnikatel Rakušan proti vypočítavé rusovlásce spřáhnou a vymyslí na ni lest.

Past na Dominiku v ZOO

Vyhlásí ve Dvoře Králové další výběrové řízení, v němž hlavní slovo získá podle plánu starostův synovec, překvapivě čestný a neúplatný mladík v podání Adama Ernesta. Nejenže vše zařídí tak, aby se o lukrativní obchodní zakázce i Lukáši Zindulkovi proradná mrcha dozvěděla, ale poskytnou jim i adekvátní možnost prohýřené noci. „Jestli takhle ženská něco umí, tak přinutit chlapa, aby se napil,“ konstatuje Charlie v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě, když vidí, jak obratně lije do Lukáše jednu sklenku za druhou. „Taky netuším, jak se jí povedlo nalít do mě tolik alkoholu,“ přitakává Albert, který společně se sestrami Janečkovými nedávno Dominiku parádně sejmul. „To nebude jenom alkohol,“ tuší Marek Němec coby lotr Charlie.

Jeho podezření se ukáže být velmi trefné. Dominika profesionálně odláká Lukášovu pozornost a v nestřežené chvíli mu do pití nakape neznámou látku. Osvědčené uspávadlo znovu zafunguje a fešný mladík je dokonale omámený. Podnikatel, jenž měl dlouhá léta založenou živnost na podvodech s dvojčaty, vtrhne do hotelového pokoje právě ve chvíli, kdy Ovčíkova nemanželská dcera namáhavě svléká nehybného Lukáše. „Další nebožák, kterému pak budeš tvrdit, že se s tebou vyspal?“ vypálí na udivenou Dominiku, jež vůbec netuší, že i nad ní konečně sklapla past. Podívejte se v exkluzivní ukázce, jak na Charlieho triumf Dominika zareaguje.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.