Studená sprcha pro Mártyho. Namísto svatby se dočká kopaček

Děti, nebo svatba – ZOO (188)

Martin Preiss si jako Márty mne ruce nad tím, jak šikovně obelhává Sabinu Laurinovou coby Alici a daří se mu ji zmanipulovat. Jejich sňatek pokládá za hotovou věc a těší se, až bude novým manželem bohaté vdovy. Jenže plán se mu zbortí. Co se stane? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Márty je opravdu mistr ve svém oboru. Ačkoliv moc dobře ví, že má na něho Sid spadeno a nejraději by ho zničila jednou provždy, cíle vzít si její maminku Alici za ženu se vzdát nehodlá. Zkušený sňatkový podvodník jde neochvějně za svým a na jeho postoji nic nezmění ani fakt, že už ho prokoukl i kamarád Haďák, se kterým se v infocentru dokonce porval.

Známému se do telefonu spokojeně chlubí, že dal bohaté vdově brouka do hlavy a jejich svatba je na spadnutí. „Teď bude přemýšlet, pochybovat. A nakonec stejně přijde, abych si ji vzal. Znám to, je to tutovka,“ tvrdí Márty v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě. Jenže Sabina Laurinová se coby starostlivá maminka mezitím vyptává dětí, co by na její případný sňatek řekli. „Chci si Martina vzít. Změnil by se nějak váš vztah ke mně?“ vyzvídá a když vidí jejich zaraženou a následně odmítavou reakci, sklesle odchází.

Ed, jenž po trablech s přítelkyní, která se živila jako drogová dealerka, seká latinu a pracuje v zoologické zahradě, si nedokáže Mártyho coby nového otce představit. O Sid nemluvě. Oba se ale obávají, že si maminka právě vybrala jeho. Přestože si je Adamův starý známý jistý v kramflecích, čeká ho ledová sprcha. Alice za ním zajde a překvapí ho nečekaným rozhodnutím. „Nechci o tebe přijít. Strašně moc chci být s tebou,“ začne pozvolna a Márty má dojem, že dosáhl svého. „Ale taky nechci přijít o svoje děti. Takže jak jsi říkal, pojďme se rozejít,“ šokuje ho Alice vzápětí. Vychytralý PR manažer zůstane stát jako opařený a než stačí cokoliv říct, blondýnka mu za vše poděkuje a vytratí se.

Povede se Mártymu rozhodnutí Alice zvrátit a vezme si ji?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.