Helču zaskočí nečekaná novinka krátce po svatbě. Manžel má dítě s její kolegyní

Hubáčková chodila s Olinem – ZOO (181)

Jitka Sedláčková se jako Helča Pechová konečně vdala a září spokojeností. Líbánky s Olinem jí na zamilovanosti ještě přidaly. Jenže Petra Hubáčková v podání Veroniky Žilkové se chová divně a setkání s jejím manželem se podezřele vyhýbá. Má k tomu dobrý důvod. Takové tajemství Helča nečekala. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Chvíli to vypadalo, že namísto vysněného pohádkového obřadu bude svatba Helči jedna velká katastrofa. Nakonec díky pomoci přátel a kolegů vše dopadlo ještě lépe, než si ošetřovatelka opic přála. Líbánky s manželem Olinem si vychutnala naplno a nyní se vrací zpět do zoologické zahrady plná energie a nakažlivě dobré nálady. Zatímco ji ostatní vítají v infocentru s úsměvem, všimne si Sylva zvláštního chování své budoucí tchyně, uklízečky Hubáčkové v podání Veroniky Žilkové. Skrývá se a dělá vše pro to, aby ji Olin nespatřil.

To je něco pro ráznou Sylvu, která Frantu odvážně sváděla osaháváním prsou. „Proč ses schovávala před Olinem?“ doráží na Petru a vyhrožuje, že jinak toto téma otevře před Helenou. Ačkoliv své výhrůžky opravdu splní, není to nic platné. Hubáčková se z konfrontace dokáže skvěle vylhat. Při osobním setkání s novomanželem kolegyně to už ale moc nejde. „Představ si, že jsem tady potkal Petru. Chodili jsme spolu před vojnou,“ sděluje Olin nadšeně své drahé polovičce v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. „Rád tě vidím. Je fajn vědět, že ses měla hezky,“ usmívá se upřímně. Helča však na oba jen zaraženě hledí a tuší, že v tom bude něco víc.

„Chci slyšet pravdu. Co je mezi tebou a Olinem?“ nastoupí na Hubáčkovou, jež se to zprvu marně snaží zahrát do autu. Nakonec se vzdá. „Když to chceš slyšet, řeknu ti to. Ale nebude ti to příjemné. Olin je táta Franty Kolmana,“ oznámí jí Petra. Helča si jen nevěřícně odfrkne a pokládá to za hloupý vtip. „Nic jsem si nevymyslela, je to jeho biologický táta,“ šokuje Helenu, která takové zjištění krátce po svatbě opravdu nečekala.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.