Helčin svatební den vypadá jako jedna velká katastrofa. O hrozné šaty ani dort nestála

Bez šatů, dortu i naděje – ZOO (178)

Jitka Sedláčková se těší, až se stane vdanou paní. Jenže její sen o pohádkové svatbě se pomalu rozpadá. Nevyjde ani last minute zakázka na dort, ani úprava malých šatů. Naopak. Namísto princezny v nich připomíná spíše strašidlo. V extravagantním modelu dokonce v zoologické zahradě vyděsí děti. V čem se nakonec provdá? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Helča Pechová se dočkala a její svatba je za rohem. Naneštěstí nic není tak, jak si plánovala. Krásné vysněné šaty sice z Číny dorazily, ale v o několik čísel menší velikosti. Naděje být ve svůj velký den princeznou tak rázem pohasla a radost vystřídaly slzy. Pomoc však nešťastné ošetřovatelce opic nabídne Martina Hudečková, jejíž postava se nedávno ocitla v ohrožení života. „Moje neteř Darja je kostýmní výtvarnice. Je nejlepší v ročníku,“ chválí brunetku ve výrazném oblečení, která překvapené Heleně ihned nabízí své služby.

„Nic od vás nechci. Jenom si vás pak vyfotím na klauzury,“ oznamuje s úsměvem budoucí nevěstě, která opět začíná věřit, že její svatba bude přece jen alespoň trochu pohádková. Darja jí dokonce po pekařčině zrušené objednávce zprostředkuje i výrobu dortu. Helča je nadšená. Ovšem jen do chvíle, než si v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě, zkusí upravené šaty. „No, je to zajímavé,“ zhodnotí rozpačitě její model nastávají manžel Olin. „Já jsem si přestavovala něco jiného. Něco víc ke mně,“ necítí se Helča dobře v extravagantních barevných šatech.

O nevhodnosti ji definitivně přesvědčí zděšená reakce Eliščiných kluků a neposedné Josefíny v podání skutečné dcery Tomáše Kluse. „Běžela, řvala a vypadala, že je od krve. Taky by ses jí lekl,“ popisují seriálovému Filipovi, který se rozhodne kolegyni pomoct. Šílený oděv vezme domů a poprosí přítelkyni a úspěšnou návrhářku Viky, zda by ho neuměla nějak zachránit.

Čtěte také: Zákulisí Gottovy svatby: Šok pro nevěstu a hádka u prstýnků. Dostal jsem znamení, řekl Mistr

Zatímco je Helča zoufalá z dalšího šatového fiaska, Uhlířová jí chce vylepšit náladu a předává slíbený dezert. Jenže v krabici je namísto velkého svatební dortu spíše zákusek. „Vždyť na tohle aby si vzali lupu!“ rozčiluje se Helča nad velikostí vhodnou tak akorát pro trpaslíky. V prekérní situaci však ošetřovatelku podrží přátelé a známí. A tak přestože to vypadalo na tragédii, nakonec bude mít hezké svatební šaty i náležitou hostinu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.