Kamil mistrně převeze potvoru Dominiku. Svůj triumf si náležitě vychutná

Kamilův triumf – ZOO (180)

Jan Kopečný jako neřád Kamil dokáže, že není radno si s ním zahrávat. Tak dlouho mu nevlastní sestra Dominika v podání Denisy Nesvačilové pila krev a pohrdala jím, až jí vrazil kudlu do zad. A to s potěšením. Opojný pocit moci a vítězství si nadmíru užívá. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Rozhořel se souboj nevlastních sourozenců. Dlouho měla nemanželská Ovčíkova dcera Dominika navrch a dávala to Kamilovi nevybíravě najevo. Klidně mu zlomila prst, jen aby mu ukázala, kdo tu velí. Od první chvíle se k němu chovala přezíravě a netajila se tím, že ho považuje za neschopného lenocha, jenž nic nedotáhne do zdárného konce. I když Kamilovi už jednou došla trpělivost a chtěl se sestry zbavit prostřednictvím otce, jehož hodlal dostat z vězení, plán mu nevyšel.

Tentokrát se mu ovšem podaří majstrštyk. Zákeřné potvoře totiž momentálně nejvíce záleží na brzkém začátku stavby bytových domů. Jenže to stále vázne. „Volali mi, že našli nějakou chybu v dokumentaci. Takže mi stavění nepovolí, dokud se to nevyřeší,“ rozčiluje se na celou restauraci Dominika v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě. „Jeden z okolních pozemků údajně patří Ovčíkové. Takže potřebuju vyjádření a souhlas od ní,“ vysvětluje naštvaně svému nohsledovi. K její smůle se nejedná o žádnou úřední chybu, jak doufala. Naopak.

Kamilův vítězný podvod v ZOO

„To skoro vypadá, jako kdyby to někdo udělal naschvál, co?“ konstatuje spokojeně Kamil, když ho Dominika seznamuje s novou překážkou. Vůbec ji nenapadne, že by v tom mohl mít prsty právě on. Ještě se mu opět samolibě vysměje. Ale chyba lávky, ničema Kamil ji tentokrát úspěšně přelstil. „Ten pozemek zůstane mámě. A neprodá ti ho ani za nic, to už jsem jí vysvětlil. Děláš chyby, sestřičko,“ usmívá se Kamil vítězoslavně. „Až budeš příště přemýšlet, kdo z nás dvou je tady pánem, vzpomeň si na tuhle debatu,“ dodá a triumfálně odchází.

Čtěte také: Američan chtěl spáchat pojistný podvod, tak si usekl nohy. Čisté řezy se ale policii nezdály

Navíc to není jediný úspěch, který ten den zažije. Vzteky běsnící Dominika si svou zlost fyzicky vylije na poskokovi, pro něhož je tato reakce a její povýšené a neadekvátní chování poslední kapkou. Setká se s Kamilem a pídí se po podmínkách spolupráce, kterou mu nedávno nabízel. „Asi mě to začalo zajímat,“ sdělí mu na schůzce. Obere nakonec Kamil Dominiku i o jejího dosud věrného pomocníka?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.